Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Διαδικτυακή παρουσίαση για τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Βρετανία

Μετά την προσωρινή αναστολή της πρόσβασης κοινού στα γραφεία μας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη λόγω Covid-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες των εθνικών αρχών, το British Council στην Ελλάδα ανακοίνωσε την έναρξη των διαδικτυακών παρουσιάσεων (webinars) για τις σπουδές στη Βρετανία.

Στόχος των ενημερωτικών διαδικτυακών παρουσιάσεων είναι να συνεχίσει το British Council να παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση κατά τη διάρκεια αυτής της αβέβαιης περιόδου και μετέπειτα.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις σπουδές στη Βρετανία υπό τις παρούσες συνθήκες ή σχεδιάζετε και σκέφτεστε να σπουδάσετε σε Βρετανικό πανεπιστήμιο στο μέλλον, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις διαδικτυακές ενημερωτικές παρουσιάσεις, οι οποίες καλύπτουν όλα τα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, τη ζωή και τον πολιτισμό στη Βρετανία.

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις σχετικά με τις σπουδές στη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για τα προπτυχιακά και τα μεταπτυχιακά προγράμματα, τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων, τα δίδακτρα, τη διαμονή, την εξέταση IELTS και πολλά άλλα! Στις διαδικτυακές παρουσιάσεις θα έχετε επίσης την ευκαιρία να υποβάλλετε ερωτήσεις και να λαμβάνετε απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Δε χρειάζεται εγγραφή – απλά κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022, στις 12:00 και αφορά τις μεταπτυχιακές σπουδές!

UK postgraduate studies and IELTS 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις διαδικτυακές παρουσιάσεις από την ασφάλεια του σπιτιού σας, από όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Δείτε, επίσης, τα βίντεο με τις προηγούμενες παρουσιάσεις

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο