Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Climathon Chania | 26 & 27 Νοεμβρίου, Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Χανιά Κρήτης

Φέτος, το Climathon είναι family friendly και καλεί παιδιά, εφήβους και νέους 18-30 να δηλώσουν συμμετοχή, να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα για την κάθε ηλικία σεμινάρια και να δημιουργήσουν καινοτόμες ιδέες.

Το Climathon στα Χανιά θα διοργανωθεί στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2022 στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης από την Ecogenia, το Youthmakers Hub και το ΕΚ ΑΘΗΝΑ, που διευθύνει το EIT Climate-KIC Hub Greece και σε συνεργασία με τη Δραστηριότητα Συμμετοχής Νέων στο πλαίσιο του Key Action 1 του προγράμματος Erasmus+ nEU Citizenship, που χρηματοδοτείται από τον Εθνικό Φορέα της Ελλάδος (Grant Agreement 2021-2-EL02-KA154-YOU-000038235). Το Climathon Chania υποστηρίζεται από το Δήμο Χανίων.

Περιγραφή Δράσης:

Σε ενδιαφέρει η κλιματική αλλαγή;
Έχεις πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες για την αντιμετώπιση του φαινομένου στην πόλη των Χανίων;
Ψάχνεις για κάτι διασκεδαστικό και διαφορετικό να πάρεις μέρος με τους φίλους ή και την οικογένεια σου το Σαββατοκύριακο;
Είσαι νέος 18-30;

Εάν ναι τότε έχουμε την απάντηση! Πάρε μέρος στο Climathon Event των Χανίων και στο πρώτο φιλικό προς τις οικογένειες και παιδιά που έχει διοργανωθεί ποτέ!

Και τι ακριβώς θα κάνω;
Θα δουλέψεις οργανωμένα σε ομάδες με ανθρώπους που έχουν πάθος και γνώση για την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον. Θα μάθεις τα πάντα σχετικά με λύσεις και πρακτικές για έναν πιο πράσινο τρόπο ζωής, θα συμμετάσχεις σε workshops και θα παρουσιάσεις την ιδέα σου η οποία θα έχει Ως στόχο να δώσει λύση σε ένα περιβαλλοντικό ζήτημα της πόλης των Χανίων!

Tρεις νικητήριες ομάδες θα κερδίσουν δώρα!! 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Δηλώσετε συμμετοχή εδώ, επιλέγοντας τη σωστή ηλικιακή ομάδα!

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο