Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
20th WordPress Larissa Meetup

Το WordPress Larissa meetup επιστρέφει δυναμικά! Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στους χώρους του Πάρκου Καινοτομίας Joist στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου & Τριπόλεως

Στην εκδήλωση θα βρεθεί η Έλλη Μουχτάρη, Branding Strategist και Content Creator και θα μιλήσει για “To Branding του Freelancer - Πώς να στοχεύσω τους πελάτες που θέλω.” Η ομιλία θα αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι freelancers στην ανεύρεση του επόμενου πελάτη ή του επόμενου project και τι μπορούν να κάνουν για να επικοινωνήσουν σωστά το μήνυμά τους στο κοινό τους, με στόχο να βρούν τους πελάτες που θέλουν.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα δείτε τι σας εμποδίζει να βάζετε στόχους, ποιος είναι ο ιδανικός πελάτης για εσάς και πως μπορείτε να κάνετε branding στους εαυτούς σας.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό για θέματα που απασχολούν όσους ασχολούνται με την πλατφόρμα και την Κοινότητα του WordPress.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο