Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παράταση: YTILI Fellowship Program: Πλήρης υποτροφία σε νέους Ευρωπαίους επιχειρηματίες για ενίσχυση των δεξιοτήτων τους στην Αμερική

Παράταση προθεσμίας αιτήσεων έως 21 Μαρτίου 2022.

Το Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI) Fellowship είναι ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα για νέους Ευρωπαίους ηγέτες, από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και με την υποστήριξη του German Marshall Fund of the United States (GMF).

Κατά τη διάρκεια αυτής της υποτροφίας, νέοι Ευρωπαίοι επιχειρηματίες ηλικίας 24-35 ετών από 45 χώρες (ανάμεσα τους και η Ελλάδα) συμμετέχουν σε μια σειρά των δραστηριοτήτων που αποσκοπούν στην ενίσχυση των επιχειρήσεων τους και στη δημιουργία ενός διατλαντικού δικτύου. Τα προηγούμενα έτη, επτά Έλληνες και επτά Κύπριοι νέοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Αμερική και να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες με το πρόγραμμα YTILI.

Το 2022, η υποτροφία YTILI θα προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες διάφορες δραστηριότητες επαγγελματικής ανάπτυξης και ηγεσίας που έχουν σχεδιαστεί για να στηρίξουν την ανάπτυξη εμπορικών και κοινωνικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στις τοπικές τους κοινότητες. Η υποτροφία περιλαμβάνει μια αρχική συνάντηση στην Ευρώπη, μια εβδομάδα σε μια πόλη υποδοχής των ΗΠΑ, την τελετή λήξης στην Ουάσινγκτον, Π.Κ., και online ευκαιρίες εκπαίδευσης. 

Το πρόγραμμα YTILI 2022 θα ξεκινήσει τον Ιούλιο και θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022. Στους υποψήφιους που θα χορηγηθεί υποτροφία θα περάσουν πέντε εβδομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα βιώσουν την επιχειρηματικότητα σε δράση σε μία από τις εννέα πόλεις των ΗΠΑ την περίοδο από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο του 2022. 

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 21 Μαρτίου 2022, 11:55 μ.μ. (EST). 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το: https://ytili.org/.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι ανάλογα της κατάστασης με την πανδημία κατά την περίοδο χορήγησης της υποτροφίας YTILI, το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο