Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

YTILI Fellowship Program: Πλήρης υποτροφία σε νέους Ευρωπαίους επιχειρηματίες για ενίσχυση των δεξιοτήτων τους στην Αμερική

Το Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI) Fellowship είναι ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα για νέους Ευρωπαίους ηγέτες, από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Από την έναρξή του το 2016, περίπου 300 απόφοιτοι από όλη την Ευρώπη έχουν ενισχύσει τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και τις διατλαντικές συνεργασίες τους μέσω του προγράμματος YTILI Fellowship.

Κατά τη διάρκεια αυτής της υποτροφίας, νέοι Ευρωπαίοι επιχειρηματίες ηλικίας 25-35 ετών από 45 χώρες (ανάμεσα τους και η Ελλάδα) συμμετέχουν σε μια σειρά των δραστηριοτήτων που αποσκοπούν στην ενίσχυση των επιχειρήσεων τους και στη δημιουργία ενός διατλαντικού δικτύου. Τα προηγούμενα έτη, δέκα Έλληνες και δέκα Κύπριοι νέοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Αμερική και να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες με το πρόγραμμα YTILI.

Το 2024, η υποτροφία YTILI θα προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες διάφορες δραστηριότητες επαγγελματικής ανάπτυξης και ηγεσίας που έχουν σχεδιαστεί για να στηρίξουν την ανάπτυξη εμπορικών και κοινωνικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στις τοπικές τους κοινότητες. Η υποτροφία περιλαμβάνει μια αρχική συνάντηση στην Ευρώπη, μια εβδομάδα σε μια πόλη υποδοχής των ΗΠΑ, την τελετή λήξης στην Ουάσινγκτον, Π.Κ., και online ευκαιρίες εκπαίδευσης.

Διάρεκια Προγράμματος: 5 - 6 εβδομάδες

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 24 Μαρτίου 2023, 11:55 μ.μ. (EST). 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το: https://ytili.org/.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο