Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Video παρουσίασης του προγράμματος "MSc in International Shipping, Finance and Management" του ΟΠΑ

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "MSc in International Shipping, Finance and Management" του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει μεταπτυχιακή εκπαίδευση και κατάρτιση σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και στελέχη που επιθυμούν να εργαστούν ή έργάζονται στους κλάδους της ναυτιλίας, της χρηματοοικονομικής και της διοίκησης, και στοχεύουν στην ανέλιξη τους στη διεθνή αγορά μέσω ενός καταξιωμένου αγγλόφωνου προγράμματος, το οποίο κατέλαβε την 5η θέση στη διεθνή λίστα κατάταξης Eduniversal 2018!

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος από την έκθεση του eduguide που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, και να μάθετε περισσότερα για τη δομή του ΠΜΣ και τον κλάδο της ναυτιλίας. Παρουσιάζει ο Καθηγητής του ΟΠΑ, κ. Εμμανουήλ Καβουσανός.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το video σε πλήρη οθόνη στο ΥouΤube εδώ.

Η υποβολή αιτήσεων στα προγράμματα πλήρους και μερικής φοίτησης που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο 2019, άρχισε και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31/05/2019.

Περισσότερες πληροφορίες στο  https://www.dept.aueb.gr/el/msc-isfm

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο