Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Video παρουσίασης του Διϊδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας του Περιβάλλοντος»

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος» διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (με κοινά απονεμόμενο τίτλο σπουδών).

Το Πρόγραμμα εστιάζει στα ζητήματα και τις διαδικασίες εφαρμογής των τρεχουσών περιβαλλοντικών πολιτικών και πρακτικών σε επίπεδο εθνικό και περιφερειακό, διακρατικό, ευρωπαϊκό και διεθνές. Απευθύνεται κατ' εξοχήν σε αποφοίτους και σε στελέχη του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα ή σε ελεύθερους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας, που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε όλο το φάσμα υλοποίησης των περιβαλλοντικών πολιτικών, προσφέροντας γνώσεις άμεσα εφαρμόσιμες, επικαιροποιημένες και αντίστοιχες με την επαγγελματική ζήτηση. Αφορά δε ένα αντικείμενο (περιβάλλον), απαραίτητο σε κάθε έργο και μελέτη, σε βιομηχανικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες, το οποίο θα είναι πάντα επίκαιρο και προσφέρει ήδη πολλές επαγγελματικές διεξόδους.

Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με διδάσκοντες – διακεκριμένες προσωπικότητες του ακαδημαϊκού χώρου, ανώτατα στελέχη της Διοίκησης και του ιδιωτικού τομέα καθώς και τεχνοκράτες διεθνούς εμπειρίας με κύριο χαρακτηριστικό την ενεργό συμμετοχή τους σε όλες τις σχετικές επαγγελματικές εφαρμογές, στο σχεδιασμό και στη λήψη των αποφάσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη κατά την τελευταία 10ετία. Το υψηλό προφίλ του μεταπτυχιακού και των διδασκόντων του και η συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει – για όσους ενδιαφέρονται – τη δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικών διατριβών μετά το πέρας του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών.

Το πρόγραμμα συμμετείχε στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του προγράμματος και να μάθετε περισσότερα για τη δομή και το περιεχόμενο του. Παρουσιάζει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κ. Γεώργιος Βαρελίδης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το video σε πλήρη οθόνη στο ΥouΤube εδώ.

Η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα που θα ξεκινήσουν τον Οκτωβριο 2019 άρχισε και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Οκτώβριου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για το μεταπτυχιακό μπορείτε να δείτε στη σελίδα: http://www.environmentalprotection.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο