Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide!

Το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς συμμετέχει στην 2η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στο Hilton Athens.

Το Τμήμα ιδρύθηκε με σκοπό την διεξαγωγή έρευνας σε τομείς της σύγχρονης Πληροφορικής και την κατάρτιση νέων επιστημόνων που θα συνεισφέρουν στην οικονομία της χώρας μας. Σήμερα αποτελεί ένα από τα κορυφαία Τμήματα Πληροφορικής στη χώρα, με διεθνή αναγνώριση, σημαντικές διακρίσεις και μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων. 

Ελάτε στην έκθεση να το γνωρίσετε από κοντά και να μάθετε περισσότερα για τo πως μπορείτε να ακολουθήσετε μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές σε ένα από το κορυφαία Τμήματα Πληροφορικής της χώρας! 

Το eduguide σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια υποτροφία αξίας 1.000 ευρώ για όποιο από τα συμμετέχοντα προγράμματα σας ενδιαφέρει!

Περισσότερα για το Τμήμα Πληροφορικής http://www.cs.unipi.gr

Για να εγγραφείτε στην έκθεση επισκεφθείτε το www.eduguide.gr/infoday

Master's Studies 2018

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο