Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τεράστια Επιτυχία! To MSc Διοίκησης Υπηρεσιών Πλήρους Φοίτησης του ΟΠΑ (MSM), στην κορυφή των Ευρωπαϊκών Master - Eduniversal Rankings 2017

Αιτήσεις στο MSM (www.msmfull.aueb.gr) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, γίνονται δεκτές έως 31/1/2018.

Για την ακαδημαϊκή περίοδο 2016-2017 το ΠΜΣ Διοίκησης Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ανέβηκε κατά δύο θέσεις στην κατάταξη σε σχέση με την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά, κατακτώντας πλέον τη 12η θέση στη διεθνή λίστα Eduniversal Masters Rankings. Το πρόγραμμα, δείχνει μια σταθερή ανοδική πορεία και αντίστοιχη καταξίωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τη διεθνή λίστα Eduniversal, ανακοινώθηκαν τα καλύτερα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών ανά επιστημονικό τομέα, εκ των συνολικά 17.000 Προγραμμάτων από 1.000 Πανεπιστήμια σε 154 χώρες, από τα οποία κατατάχθηκαν τα 4.000 κορυφαία Προγράμματα σε 32 επιστημονικά πεδία. Η τελική κατάταξη καθορίστηκε μέσω μιας παγκόσμιας έρευνας (Best Masters Survey) στην οποία συμμετείχαν διευθυντές προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών και εκπρόσωποι επιχειρήσεων απ’ όλο το κόσμο, καθώς και φοιτητές που συμμετείχαν στα διεθνή μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Η μεθοδολογία που εφαρμόστηκε περιλαμβάνει κριτήρια, όπως η φήμη των Προγραμμάτων και του Ιδρύματος, ο μισθός 1ης απασχόλησης των αποφοίτων, καθώς και το επίπεδο ικανοποίησής τους. 

Το MSM όχι απλά πέρασε στη λίστα με τα 200 καλύτερα Masters στη κατηγορία General Management, αλλά πέτυχε την κατάταξή του στη 12η θέση, πάνω από το αντίστοιχο πρόγραμμα του Imperial College London (#26), του Universite de Geneve (#37), του Politecnico di Milano (#34), του Bologna Business School (#22) κ.α., ελάχιστες θέσεις πιο κάτω από το ESADE (#3), το LSE (#8) και το WARWICK (#10)! 

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι πολύ πρόσφατα η Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ, με Κοσμήτορα των καθηγητή κο Γιώργο Σιώμκο, και Διευθυντή του μεταπτυχιακού προγράμματος MSM, κατατάχθηκε από τη λίστα Eduniversal ανάμεσα στα 300 καλύτερα Business Schools παγκοσμίως (Διάκριση 4 Palmes League – Top Business School)
(Δελτίο Τύπου, Εδώ)

Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSM (MSc in Services Management) προσφέρονται οι ειδικεύσεις:

  1. Διοικητική Συμβουλευτική
  2. Ανάπτυξη & Διοίκηση Υπηρεσιών Εναλλακτικού Τουρισμού
  3. Επικοινωνία, Διαφήμιση, Δημόσιες Σχέσεις

Η φιλοσοφία του Προγράμματος εδράζεται στην εμβάθυνση των γνώσεων των φοιτητών και φοιτητριών και στην εξειδίκευσή τους στα σχετικά επιστημονικά πεδία, παρέχοντας τους την απαραίτητη εκείνη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εξειδίκευση, η οποία να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.

Οι απόφοιτοι του ΠΜΣ:

  • Aποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα αναφορικά με τη στελέχωση στο πλαίσιο της διαδικασίας πρόσληψης σε επιχειρήσεις ή οργανισμούς τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε νευραλγικούς κλάδους στον ευρύτερο τομέα των υπηρεσιών.
  • Yιοθετούν τη σύγχρονη γνώση όσον αφορά επιμέρους γνωστικά αντικείμενα στην οργάνωση και διοίκηση υπηρεσιών, διαθέτοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εξειδίκευσης, όχι μόνο για τον Ελληνικό χώρο αλλά και για την κατάκτηση της αγοράς εργασίας στην Ευρώπη.

Για έναρξη σπουδών το Φεβρουάριο η περίοδος αιτήσεων λήγει στις 31/1/2018.

Δείτε εδώ περισσότερα για την προκήρυξη και τα δικαιολογητικά της αίτησης.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα σπουδών του MSM.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο