ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Επτά (7) ποιοτικά, αναγνωρισμένα και οικονομικά online μεταπτυχιακά με επαγγελματικές προοπτικές Άρθρα

Αν σκοπεύετε να ακολουθήσετε εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές και ψάχνετε ποιοτικά προγράμματα με πολύ προσιτά δίδακτρα που ολοκληρώνονται σε τρία εξάμηνα και προσφέρουν αναγνωρισμένο πτυχίο από το Ελληνικό Δημόσιο, τότε έχουμε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε τα 7 μεταπτυχιακά online προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις που είναι διαχρονικά πρώτα σε προτίμηση από τους περισσότερους φοιτητές, κυρίως διότι:

•           Είναι τα οικονομικότερα online μεταπτυχιακά στην Κύπρο

•           Είναι πλήρως αναγνωρισμένα από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και  Πληροφόρησης Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. και το Ελληνικό Δημόσιο και γι’ αυτό τα προτιμούν χιλιάδες φοιτητές από την Ελλάδα

•           Διαθέτουν πολύ υψηλή ποιότητα σπουδών και προσφέρουν πολλές επαγγελματικές προοπτικές

 

Ας τα δούμε:

1. Εκπαιδευτική Ψυχολογία

Το εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόγραμμα σπουδών, όπου η νέα γνώση αναμιγνύεται με εμπειρίες και μελέτη πραγματικών περιπτώσεων εντός και εκτός του σχολικού πλαισίου. Εάν είστε εκπαιδευτικός ή απόφοιτος Ψυχολογίας και συναφών ειδικοτήτων, το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε σημαντικά σε διαστάσεις της μάθησης και της ανάπτυξης κατά τη σχολική και την εφηβική ηλικία, όπως και να κάνετε τη διαφορά στην καριέρα σας αλλά και στην προσωπική σας ανάπτυξη.

 

2. Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) (Γλώσσα διδασκαλίας ελληνική)

Το πλέον περιζήτητο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στοχεύει να σας εφοδιάσει με την ικανότητα έρευνας και ανάλυσης, καθώς και με την τεχνογνωσία και τα λειτουργικά εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη διοίκηση των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών. Είτε τώρα ξεκινάτε την καριέρα σας, είτε είστε επιχειρηματίας, εργαζόμενος ή στέλεχος, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πτυχίο για σταδιοδρομία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. 

 

3. Δημόσια Διοίκηση (Γενική) 

Το online μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στη Γενική Διοίκηση, απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να γίνετε ηγέτες στον τομέα αυτό. Μέσω της εμπειρικής προσέγγισης στη Γενική Διοίκηση, θα μελετήσετε τα βασικά στοιχεία της δημόσιας διοίκησης και πολιτικής, ενώ θα προετοιμαστείτε να αναλάβετε αυξανόμενες και σύνθετες ευθύνες. Το μεταπτυχιακό είναι συναφές με το αντικείμενο της Δημόσιας Διοίκησης, συνεπώς αναγνωρίζεται και μοριοδοτείται για πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ και βαθμολογική- μισθολογική εξέλιξη σε διοικητικές θέσεις του Ελληνικού Δημοσίου. Είτε ψάχνετε εργασία στον δημόσιο τομέα είτε ασκείτε διοικητικά καθήκοντα ή ενδιαφέρεστε για την περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού σας, αυτό το πρόγραμμα σπουδών, είναι το πλέον κατάλληλο για την επαγγελματική και προσωπική σας ανέλιξη.

 

4. Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, στοχεύει σε εσάς που αναζητάτε σπουδές υψηλής ποιότητας και φιλοδοξείτε να ηγηθείτε στον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Εάν επιθυμείτε να λάβετε την απαιτούμενη γνώση και την απαραίτητη εξειδίκευση για να εμβαθύνετε σε θέματα διαχείρισης για την αποτελεσματική ανάπτυξη του Τομέα Υγείας, τότε αυτό το αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα, είτε εργάζεστε στον τομέα της υγείας, είτε αναζητάτε εργασία, είτε επιθυμείτε να εξελιχθείτε προσωπικά και επαγγελματικά, μέσω της δια βίου εκπαίδευσης. 

 

5. Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση

Το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση, αφορά εσάς που θέλετε να προετοιμαστείτε και να λάβετε εξειδίκευση με τις απαραίτητες γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες στη διοίκηση των εκπαιδευτικών οργανισμών στο πλαίσιο της τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης. Μέσω του προγράμματος αυτού, μπορείτε να ξεχωρίσετε σημαντικά στον επαγγελματικό στίβο, τόσο στο δήμοσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Όσον αφορά στη δημόσια εκπαίδευση, ο μεταπτυχιακός τίτλος στην Εκπαιδευτική Διοίκηση, θα σας δώσει προβάδισμα 4 μονάδων στην κατάταξη για τους πίνακες επιλογής στελεχών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον Ν.4547/2018. Είτε ήδη κατέχετε διευθυντική θέση ή απασχολείστε σε δημόσια ή ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, είτε αναζητείτε εργασία ή ακόμη και σπουδές για την περαιτέρω προσωπική σας ανάπτυξη και επιμόρφωση, τότε αυτό το online πτυχίο θα είναι καθοριστικό για την καριέρα σας.

 

6. Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία

Το online πρόγραμμα στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα σας προσφέρει μεταπτυχιακή κατάρτιση και επιστημονική εξειδίκευση στη Σύγχρονη Ιστορία, με στόχο να αποκτήσετε περισσότερα επαγγελματικά εφόδια και ευρύτερη κατάρτιση. Είτε είστε επαγγελματίας, είτε νέος απόφοιτος, το αναγνωρισμένο αυτό πρόγραμμα θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του ιστορικού παρελθόντος, της σημασίας και της διάχυσής του στον σύχρονο κόσμο, ενώ αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία επιμόρφωσης για όλους!

 

7. Θεολογία

Το μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως πρόγραμμα σπουδών στη Θεολογία, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ειδικά επιστημονικά εφόδια για να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στην επιστημονική έρευνα ή τα καθήκοντά σας, καθώς συμβάλλει στη δημιουργία ενός διεθνούς περιβάλλοντος Διαχριστιανικής Θεολογίας και Διαθρησκειακού διαλόγου και πολιτισμού. Πρόκειται για ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα με ευκαιρίες επιμόρφωσης και επαγγελματικής ανέλιξης για θεολόγους αλλά και σε χώρους όπως η δημοσιογραφία και ο θρησκευτικός τουρισμός και φυσικά, για την εξέλιξη της επαγγελματικής και της προσωπικής σας πορείας.

 

Ειδική έκπτωση 500€ 

  για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για έναρξη σπουδών το Εαρινό Εξάμηνο (Φεβρουάριος 2021).

Εάν θέλετε να ακολουθήσετε κάποιο από τα παραπάνω προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, μπορείτε να επωφεληθείτε έκπτωσης 500€ στο συνολικό κόστος των διδάκτρων σας. Αρκεί μόνο να κάνετε την αίτησή σας έγκαιρα!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε σειρά προτεραιότητας (δεν είναι δεσμευτικό).

Αμέσως μετά, θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Νεάπολις με κάθε πληροφορία για τις μεταπτυχιακές σπουδές σας (πρόγραμμα σπουδών, δίδακτρα, διάρκεια, τρόποι αποπληρωμής με άτοκες δόσεις κτλ.)!

 

Προσοχή!!  Aν δεν σας έχει έρθει email επιβεβαίωσης στο Inbox, δείτε και στον φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο