Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δεκαέξι (16) ποιοτικά, αναγνωρισμένα και οικονομικά online μεταπτυχιακά με επαγγελματικές προοπτικές

Αν σκοπεύετε να ακολουθήσετε εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές και ψάχνετε ποιοτικά προγράμματα με πολύ προσιτά δίδακτρα που ολοκληρώνονται σε τρία εξάμηνα και προσφέρουν αναγνωρισμένο πτυχίο από το Ελληνικό Δημόσιο, τότε έχουμε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε τα 16 online μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις που είναι διαχρονικά πρώτα σε προτίμηση από τους περισσότερους φοιτητές, κυρίως διότι:

  • Είναι τα οικονομικότερα online μεταπτυχιακά στην Κύπρο
  • Είναι πλήρως αναγνωρισμένα από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και  Πληροφόρησης Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. και το Ελληνικό Δημόσιο και γι’ αυτό τα προτιμούν χιλιάδες φοιτητές από την Ελλάδα
  • Διαθέτουν πολύ υψηλή ποιότητα σπουδών και προσφέρουν πολλές επαγγελματικές προοπτικές
     

Ας τα δούμε:

1. Εκπαιδευτική Ψυχολογία

Το εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόγραμμα σπουδών, όπου η νέα γνώση αναμιγνύεται με εμπειρίες και μελέτη πραγματικών περιπτώσεων εντός και εκτός του σχολικού πλαισίου. Εάν είστε εκπαιδευτικός ή απόφοιτος Ψυχολογίας και συναφών ειδικοτήτων, το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε σημαντικά σε διαστάσεις της μάθησης και της ανάπτυξης κατά τη σχολική και την εφηβική ηλικία, όπως και να κάνετε τη διαφορά στην καριέρα σας αλλά και στην προσωπική σας ανάπτυξη.

 

2. Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) (Γλώσσα διδασκαλίας ελληνική)

Το πλέον περιζήτητο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στοχεύει να σας εφοδιάσει με την ικανότητα έρευνας και ανάλυσης, καθώς και με την τεχνογνωσία και τα λειτουργικά εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη διοίκηση των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών. Είτε τώρα ξεκινάτε την καριέρα σας, είτε είστε επιχειρηματίας, εργαζόμενος ή στέλεχος, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πτυχίο για σταδιοδρομία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. 

 

3. Δημόσια Διοίκηση (Γενική) 

Το online μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στη Γενική Διοίκηση, απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να γίνετε ηγέτες στον τομέα αυτό. Μέσω της εμπειρικής προσέγγισης στη Γενική Διοίκηση, θα μελετήσετε τα βασικά στοιχεία της δημόσιας διοίκησης και πολιτικής, ενώ θα προετοιμαστείτε να αναλάβετε αυξανόμενες και σύνθετες ευθύνες. Το μεταπτυχιακό είναι συναφές με το αντικείμενο της Δημόσιας Διοίκησης, συνεπώς αναγνωρίζεται και μοριοδοτείται για πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ και βαθμολογική- μισθολογική εξέλιξη σε διοικητικές θέσεις του Ελληνικού Δημοσίου. Είτε ψάχνετε εργασία στον δημόσιο τομέα είτε ασκείτε διοικητικά καθήκοντα ή ενδιαφέρεστε για την περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού σας, αυτό το πρόγραμμα σπουδών, είναι το πλέον κατάλληλο για την επαγγελματική και προσωπική σας ανέλιξη.

 

4. Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, στοχεύει σε εσάς που αναζητάτε σπουδές υψηλής ποιότητας και φιλοδοξείτε να ηγηθείτε στον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Εάν επιθυμείτε να λάβετε την απαιτούμενη γνώση και την απαραίτητη εξειδίκευση για να εμβαθύνετε σε θέματα διαχείρισης για την αποτελεσματική ανάπτυξη του Τομέα Υγείας, τότε αυτό το αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα, είτε εργάζεστε στον τομέα της υγείας, είτε αναζητάτε εργασία, είτε επιθυμείτε να εξελιχθείτε προσωπικά και επαγγελματικά, μέσω της δια βίου εκπαίδευσης. 

 

5. Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση

Το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση, αφορά εσάς που θέλετε να προετοιμαστείτε και να λάβετε εξειδίκευση με τις απαραίτητες γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες στη διοίκηση των εκπαιδευτικών οργανισμών στο πλαίσιο της τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης. Μέσω του προγράμματος αυτού, μπορείτε να ξεχωρίσετε σημαντικά στον επαγγελματικό στίβο, τόσο στο δήμοσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Όσον αφορά στη δημόσια εκπαίδευση, ο μεταπτυχιακός τίτλος στην Εκπαιδευτική Διοίκηση, θα σας δώσει προβάδισμα 4 μονάδων στην κατάταξη για τους πίνακες επιλογής στελεχών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον Ν.4547/2018. Είτε ήδη κατέχετε διευθυντική θέση ή απασχολείστε σε δημόσια ή ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, είτε αναζητείτε εργασία ή ακόμη και σπουδές για την περαιτέρω προσωπική σας ανάπτυξη και επιμόρφωση, τότε αυτό το online πτυχίο θα είναι καθοριστικό για την καριέρα σας.

 

6. Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία

Το online πρόγραμμα στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα σας προσφέρει μεταπτυχιακή κατάρτιση και επιστημονική εξειδίκευση στη Σύγχρονη Ιστορία, με στόχο να αποκτήσετε περισσότερα επαγγελματικά εφόδια και ευρύτερη κατάρτιση. Είτε είστε επαγγελματίας, είτε νέος απόφοιτος, το αναγνωρισμένο αυτό πρόγραμμα θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του ιστορικού παρελθόντος, της σημασίας και της διάχυσής του στον σύγχρονο κόσμο, ενώ αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία επιμόρφωσης για όλους!

 

7. Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Το μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως πρόγραμμα σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ είναι ένα καινοτόμo πρόγραμμα, το οποίο δίνει έμφαση στην πρακτική εφαρμογή των φοιτητών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός εξελιγμένου προσομοιωτή μάρκετινγκ και ανάπτυξης ψηφιακών στρατηγικών σε πραγματικά σενάρια της αγοράς (real-life  scenarios). Οι απόφοιτοι αμέσως μετά την αποφοίτησή τους και χωρίς περαιτέρω κόστος και εξετάσεις πιστοποίησης θα αποκτήσουν τα πιστοποιητικά Google Analytics σε Advanced level και την ιδιότητα του Certified Digital Marketing Associate και θα εγγραφούν ως δια βίου μέλη στον κατάλογο των Certified Professionals του DMI.

 

8. ΜΒΑ στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Το μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως πρόγραμμα σπουδών ΜΒΑ στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων αφορά εσάς που θέλετε να προετοιμαστείτε και να λάβετε εξειδίκευση με τις απαραίτητες γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες στη διοίκηση, οργάνωση και λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων. Το Πρόγραμμα υιοθετεί μια ολιστική άποψη για τον τουρισμό, με την ενσωμάτωση εμπορικών, τεχνολογικών, χρηματοοικονομικών πτυχών, και προκλήσεων ηγεσίας, και έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εφοδιάσει τόσο τους υφιστάμενους όσο και τους μελλοντικούς ηγέτες στον τομέα του τουρισμού με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για να διοικούν αποτελεσματικά τις τουριστικές επιχειρήσεις. 

 

9. Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διακυβέρνηση

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διακυβέρνηση δίνει έμφαση στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων σας και την εμβάθυνση στην επιστημονική γνώση που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση των υποθέσεων της ΕΕ και την εξειδικευμένη κατανόηση των διεθνών, ευρωπαϊκών και εθνικών ιδιαιτεροτήτων και αντιθέσεων. Ειδικότερα, το πρόγραμμα αναπτύσσει στους φοιτητές τις απαιτούμενες αναλυτικές και ηγετικές ικανότητες ενισχύοντας την ικανότητα λήψης αποφάσεων, η οποία θα τους επιτρέψει να ακολουθήσουν ή να ενδυναμώσουν τη σταδιοδρομία τους στο διπλωματικό σώμα, στα κοινοτικά όργανα, σε διεθνείς και υπερεθνικούς οργανισμούς, Κυβερνητικούς ή μη, στην εθνική και κοινοτική Διοίκηση καθώς και ιδιωτικούς οργανισμούς συμβουλευτικών, στρατηγικών, και άλλων υπηρεσιών.

 

10. Διεθνείς Σχέσεις, τη Στρατηγική και την Ασφάλεια

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις Διεθνείς Σχέσεις, τη Στρατηγική και την Ασφάλεια θα σας παρέχει  σε βάθος επιστημονική γνώση και εξειδίκευση στα σύγχρονα ζητήματα των Διεθνών Σχέσεων - τα οποία άπτονται της πολιτικής, της στρατηγικής, της ασφάλειας και της οικονομίας - η οποία θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε ή να ενδυναμώσετε τη σταδιοδρομία σας στο διπλωματικό σώμα, στα Σώματα Ασφαλείας και Άμυνας, σε διεθνείς και υπερεθνικούς οργανισμούς, σε Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, καθώς επίσης και να εργαστούν ως σύμβουλοι πολιτικής, στρατηγικής και ασφάλειας σε εθνικό και διεθνές περιβάλλον.

 

11. Πληροφοριακά Συστήματα και Ψηφιακή Καινοτομία

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα Πληροφοριακά Συστήματα και Ψηφιακή Καινοτομία θα σου προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την παραγωγή συστημάτων, υπηρεσιών και εργαλείων που εκμεταλλεύονται τις αναδυόμενες τεχνολογίες της ψηφιακής καινοτομίας. Παράδειγμα τέτοιων καινοτόμων τεχνολογιών είναι τα Μεγάλα Δεδομένα (Big Data), το Δίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things), η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence), η Ρομποτική (Robotics) και το Blockchain. Επιδίωξη του προγράμματος είναι να προσφέρει στον κάθε φοιτητή μια ολοκληρωμένη κατανόηση στο πώς να χρησιμοποιήσει την ψηφιακή τεχνολογία για την βελτίωση των επιχειρήσεων στη σημερινή ψηφιακή οικονομία και να διερευνήσει τη διαχείριση και την καινοτομία των τεχνολογιών της πληροφορίας.

 

12. Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Επιχειρήσεων

Στόχος του Προγράμματος Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Επιχειρήσεων είναι να αποτελέσει επαγγελματική εξειδίκευση πανεπιστημιακού επιπέδου για εκείνους που φιλοδοξούν να γίνουν επιτυχημένοι Νομικοί, Δικηγόροι, και Νομικοί Σύμβουλοι σε επιχειρήσεις και δημόσιους Οργανισμούς, στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο και γενικότερα στις σχέσεις Δικαίου και Οικονομίας. Το Πρόγραμμα Σπουδών είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας προετοιμάσει για τις αυξανόμενες περίπλοκες νομικές πράξεις και για τους τομείς νομικών διαπραγματεύσεων, όπως είναι οι Τράπεζες, οι Μεταφορές και η Ενέργεια και η παροχή νομικών συμβουλών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς οικονομικού χαρακτήρα.


13. Εγκληματολογική Λογιστική
- Κοινό Πρόγραμμα με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογική Λογιστική έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επαγγελματική και πρακτική κατάρτιση σε όσους επιδιώκουν να στελεχώσουν είτε τμήματα εντοπισμού, αποτροπής και διερεύνησης απάτης είτε τμήματα εσωτερικού ελέγχου σε εισηγμένες εταιρίες, σε ελεγκτικές εταιρίες, σε εταιρίες δημοσίου συμφέροντος όπως επίσης και σε άλλες εταιρίες του ιδιωτικού ή του Δημόσιου τομέα. Επίσης, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση αφενός να ανταποκριθούν με επιτυχία στο επάγγελμα του εσωτερικού ελεγκτή το οποίο χαρακτηρίζεται από μία ευρύτητα καθηκόντων και δεξιοτήτων, μεταξύ των οποίων η διαχείριση του κινδύνου απάτης και αφετέρου παρέχεται η εξειδικευμένη γνώση που απαιτεί ο ρόλος του ερευνητή οικονομικών εγκλημάτων.
Δεν απαιτείται αναγνώριση του Τίτλου Σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ


14. Τραπεζική, Χρηματοοικονομική και Επενδύσεις

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του προγράμματος προσφέρει στους φοιτητές σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς της χρηματοδότησης και της τραπεζικής. Ο στόχος του προγράμματος σπουδών είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές με τα κατάλληλα προσόντα συνδυάζοντας την ανάλυση που προσφέρει η χρηματοοικονομική θεωρία με την πρακτική εφαρμογή για στελεχιακές θέσεις στον χώρο των χρηματοοικονομικών και της τραπεζικής σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Το πρόγραμμα συνδυάζει την εμπειρική και την θεωρητική ανάλυση, στην χρηματοοικονομική, στην τραπεζική και στη διαχείριση κινδύνων και τη λογιστική. Οι απόφοιτοι του Προγράμματος θα αποκτήσουν το θεωρητικό υπόβαθρο και εξειδικευμένη γνώση έτσι ώστε να είναι σε θέση να εξηγούν τα δομικά και συστατικά στοιχεία που συνθέτουν τη λειτουργία των χρηματοπιστωτικών αγορών των εταιριών παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, των επενδυτικών κεφαλαίων, των hedge funds ή των ασφαλιστικών εταιρειών. 


15. Χώρος και Εταιρική Ταυτότητα (MSc in Space and Brand Identity)

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα Χώρος και Εταιρική Ταυτότητα είναι ένα μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο και διεπιστημονικό πρόγραμμα που διερευνά τη σχέση του χώρου με την εταιρική ταυτότητα. Στοχεύει να προωθήσει μια πιο στενή συνεργασία μεταξύ δημιουργικών κλάδων όπως η αρχιτεκτονική με τον κλάδο των επιχειρήσεων μέσα από την μελέτη και κατανόηση branded spaces.  Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει μια νέα προοπτική πώς ένας καινοτόμος σχεδιασμός και προσέγγιση σε branded spaces μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργικότητα, ιδιαίτερη ταυτότητα, εμπειρία του πελάτη – καταναλωτή κ.α. Στην ουσία αυτό το πρόγραμμα είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται μέσα από τη χρήση της δύναμης του φυσικού χώρου στις πολύπλοκες οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στον 21ο αιώνα.


16. Ανάλυση Δεδομένων και Χρηματοοικονομική Τεχνολογία
- Κοινό Πρόγραμμα με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό αποσκοπεί στην ανάπτυξη υψηλού επιπέδου έρευνας και στην εκπαίδευση πτυχιούχων στο επιστημονικό πεδίο των χρηματοοικονομικών και της πληροφορικής. Ειδικότερα, το προτεινόμενο Δ.Π.Μ.Σ. αποβλέπει στην προετοιμασία φοιτητών για την στελέχωση χρηματοοικονομικών/οικονομικών τμημάτων ή/και διευθύνσεων του ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Επίσης, στην κατάρτιση ειδικευμένων επιστημόνων που θα βοηθήσουν τη διαδικασία διαχείρισης μεγάλων δεδομένων (Big Data) και τη χρήση της τεχνολογίας για την παροχή χρηματοοικονομικών λύσεων (Financial Technology ή FinTech), λόγω της πρωτοφανούς κλίμακας δεδομένων που παράγονται καθημερινά, καθώς και τις ανάγκες ανάλυσης των δεδομένων για την εξαγωγή πολύτιμης γνώσης στους τομείς των χρηματοοικονομικών.
Δεν απαιτείται αναγνώριση του Τίτλου Σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ
 

Την περίοδο αυτή το Πανεπιστήμιο δέχεται αιτήσεις για το χειμερινό εξάμηνο 2024-2025.

Ειδική έκπτωση 500€ έως 800€ 

για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για έναρξη σπουδών το Χειμερινό Εξάμηνο.

Εάν θέλετε να ακολουθήσετε κάποιο από τα παραπάνω προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, μπορείτε να επωφεληθείτε έκπτωσης 500€ - 800€ στο συνολικό κόστος των διδάκτρων σας. Αρκεί μόνο να κάνετε την αίτησή σας έγκαιρα!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε σειρά προτεραιότητας (δεν είναι δεσμευτικό).

Αμέσως μετά, θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Νεάπολις με κάθε πληροφορία για τις μεταπτυχιακές σπουδές σας (πρόγραμμα σπουδών, δίδακτρα, διάρκεια, τρόποι αποπληρωμής με άτοκες δόσεις κτλ.)!
 

Προσοχή!!  Aν δεν σας έχει έρθει email επιβεβαίωσης στο Inbox, δείτε και στον φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο