Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα» - Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής - ATEI Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται με επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο “Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα" του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2016-17 λήγει στις 30/11/2016.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους που επιθυμούν εξειδικευθούν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στα γνωστικά αντικείμενα της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης, της Λογιστικής και των Πληροφοριακών Συστημάτων και να αποκτήσουν τις ικανότητες για να ανταποκριθούν στον επαγγελματικό χώρο των επιχειρήσεων και των οργανισμών αλλά και του δημόσιου τομέα.

 

Σπουδές σε ένα από τα πιο καταξιωμένα τμήματα στο χώρο της Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Συμμετέχοντας στο Π.Μ.Σ. “Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα”, θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε σε ένα από τα πιο καταξιωμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα Τμήματα Ανώτατης Εκπαίδευσης στο χώρο της Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής στην Ελλάδα. Το Τμήμα Λογιστικής του ΑΤΕΙ-Θ ιδρύθηκε το 1974 και στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει καταξιωθεί, όχι μόνο στην ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και στην αγορά, ως πραγματική «νησίδα αριστείας», όπως αποδεικνύει η υψηλή απορρόφηση των πτυχιούχων του από την αγορά εργασίας.

 

Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών- Πρακτική σε Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα και στο ERP Σύστημα SAP

Το Τμήμα προσφέροντας υψηλού επιπέδου σπουδές σε ένα επιστημονικό πεδίο με μεγάλη ζήτηση, έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με βάση διεθνή πρότυπα και με έμφαση στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης καθώς και στην πρακτική εφαρμογή.

Επιπλέον, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία σε Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα και στο κορυφαίο διεθνώς ERP Σύστημα της SAP, που χρησιμοποιείται παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα από την πλειοψηφία των μεγάλων επιχειρήσεων. Το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης είναι πρωτοπόρο στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας επιχειρησιακών συστημάτων και μέλος της SAP University Alliances από το 2010. Μέσα από το υπερσύγχρονο ERP Lab, οι φοιτητές του προγράμματος θα έχουν πρόσβαση στην εγκατάσταση SAP του Πανεπιστημίου του Μονάχου και θα εξοικειωθούν σε πρακτικές εφαργογές SAP που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών διαδικασιών. Θα αποκτήσουν έτσι ένα πολύτιμο εφόδιο στην αγορά εργασίας με διεθνές αντίκρισμα.

 

Επαγγελματικές προοπτικές

Οι απόφοιτοι του Π.Μ.Σ. στη Λογιστική, Χρηματοοικονομική και Πληροφοριακά Συστήματα του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης θα έχουν άρτια εκπαίδευση και κατάρτιση για πετυχημένη καριέρα σε τράπεζες, ελεγκτικές εταιρίες, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις όλων των παραγωγικών κλάδων. Παράλληλα, το πρόγραμμα παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα κίνητρα για την προώθηση και ανάπτυξη της επιστημονικής έρευνας και προετοιμάζει όσους ενδιαφέρονται για τη συνέχιση των σπουδών τους σε διδακτορικό επίπεδο.

 

Αιτήσεις-Πληροφορίες

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την 30η Νοεμβρίου 2016. Η διδασκαλία των μαθημάτων του Π.Μ.Σ. θα ξεκινήσει το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παραλάβουν την αίτηση εγγραφής στο Π.Μ.Σ. από την ιστοσελίδα http://msc.acf.teithe.gr και να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, τόσο από

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. στο τηλέφωνο 2310-013203 ή στο mail: msc-info@acf.teithe.gr.

Η υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, στο mail της Γραμματείας του Π.Μ.Σ. msc-info@acf.teithe.gr.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο