Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Συνεχίζονται έως 21/6 οι αιτήσεις για το ΠΜΣ «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Ο χώρος της εκπαίδευσης αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους οικονομικούς κλάδους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Οι συνεχόμενες τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και η ταχύτατη εξάπλωση του διαδικτύου και της πληροφορίας μεταβάλλουν συνεχώς τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα αναδεικνύοντας το σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης στη σημερινό αλλά και αυριανό περιβάλλον.

Το Π.Μ.Σ «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς, καθώς επίσης και στους αποφοίτους τμημάτων και σχολών που ενδιαφέρονται να εργαστούν και να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της εκπαίδευσης.

Σπουδάζοντας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Οικονομικά της Εκπαίδευσης» του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς:

✓ Αποκτάτε γνώσεις και δεξιότητες για να κατανοήσετε το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι στο χώρο της εκπαίδευσης και να είστε ικανοί να διοικείτε εκπαιδευτικές μονάδες, να ερευνάτε, να σχεδιάζετε και να αξιολογείτε  εκπαιδευτικά προγράμματα και πολιτικές.

✓ Προετοιμάζεστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να γίνετε, μέσα στον εκπαιδευτικό περιβάλλον, ηγέτες στο χώρο της διοίκησης, της έρευνας και του σχεδιασμού πολιτικών.

Η χρονική διάρκεια σπουδών για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τρία εξάμηνα. Για την απόκτηση του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών απαιτούνται συνολικά ενενήντα (90) πιστωτικές μονάδες (ECTS).

Τρόπος διδασκαλίας: Εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως (διαλέξεις και εξετάσεις). Η εξ αποστάσεως ολοκλήρωση του συγκεκριμένου ΠΜΣ επιτρέπει σε όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν, ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας τους, των επαγγελματικών και οικογενειακών τους υποχρεώσεων.

Η περίοδος των αιτήσεων είναι μέχρι τις 21 Ιουνίου 2024.
Δείτε την αναλυτική Προκήρυξη.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος (https://www.msc-econedu.gr/) ή στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ, (Κα Δέσποινα Νιμορακιωτάκη, e-mail : despoinanimo@unipi.gr, κιν. 6972831319) ή στον Διευθυντή του Π.Μ.Σ, Καθηγητή κον Μιχάλη Χλέτσο (e-mail: mchletsos@unipi.gr).

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο