Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το ΠΜΣ «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Ο χώρος της εκπαίδευσης αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους οικονομικούς κλάδους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Οι συνεχόμενες τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και η ταχύτατη εξάπλωση του διαδικτύου και της πληροφορίας μεταβάλλουν συνεχώς τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα αναδεικνύοντας το σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης στη σημερινό αλλά και αυριανό περιβάλλον.

Το Π.Μ.Σ «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε αποφοίτους τμημάτων οικονομικών και διοικητικών επιστημών, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλον επιθυμεί να ασχοληθεί με την διοίκηση και χάραξη πολιτικών στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Σπουδάζοντας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Οικονομικά της Εκπαίδευσης» του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς:

✓ Αποκτάτε γνώσεις και δεξιότητες για να κατανοήσετε το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι στο χώρο της εκπαίδευσης και να είστε ικανοί να διοικείτε εκπαιδευτικές μονάδες, να ερευνάτε, να σχεδιάζετε και να αξιολογείτε  εκπαιδευτικά προγράμματα και πολιτικές.

✓ Προετοιμάζεστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να γίνετε, μέσα στον εκπαιδευτικό περιβάλλον, ηγέτες στο χώρο της διοίκησης, της έρευνας και του σχεδιασμού πολιτικών.

Η χρονική διάρκεια σπουδών για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τρία εξάμηνα1 (πλήρους φοίτησης) και σε πέντε εξάμηνα (μερικής φοίτησης). Για την απόκτηση του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών απαιτούνται συνολικά ενενήντα (90) πιστωτικές μονάδες (ECTS).

Η περίοδος των αιτήσεων είναι μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος (http://www.msc-econedu.gr) ή στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ, (Κα Δέσποινα Νιμορακιωτάκη, e-mail: despoinanimo@unipi.gr, κιν. 6972831319) ή στον Διευθυντή του Π.Μ.Σ, Καθηγητή κον Μιχάλη Χλέτσο (e-mail: mchletsos@unipi.gr)

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο