ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Προκήρυξη ΠΜΣ «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς Εκπαιδευτικά Νέα

Ο χώρος της εκπαίδευσης αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους οικονομικούς κλάδους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Οι συνεχόμενες τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και η ταχύτατη εξάπλωση του διαδικτύου και της πληροφορίας μεταβάλλουν συνεχώς τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα αναδεικνύοντας το σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης στη σημερινό αλλά και αυριανό περιβάλλον.

Το Π.Μ.Σ «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε αποφοίτους τμημάτων οικονομικών και διοικητικών επιστημών, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλον επιθυμεί να ασχοληθεί με την διοίκηση και χάραξη πολιτικών στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Σπουδάζοντας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Οικονομικά της Εκπαίδευσης» του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς:

✓ Αποκτάτε γνώσεις και δεξιότητες για να κατανοήσετε το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι στο χώρο της εκπαίδευσης και να είστε ικανοί να διοικείτε εκπαιδευτικές μονάδες, να ερευνάτε, να σχεδιάζετε και να αξιολογείτε  εκπαιδευτικά προγράμματα και πολιτικές.

✓ Προετοιμάζεστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να γίνετε, μέσα στον εκπαιδευτικό περιβάλλον, ηγέτες στο χώρο της διοίκησης, της έρευνας και του σχεδιασμού πολιτικών.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα έτος (μαθήματα σε δύο εξάμηνα και εκπόνηση διπλωματικής κατά τη θερινή περίοδο). Η περίοδος των αιτήσεων είναι μέχρι 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.msc-econedu.gr/ ή στη  Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (5ος όροφος, Γραφείο 518, Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 13:00 – 18:30, (e-mail: despoinanimo@unipi.gr τηλ. 2104142291) ή στον Διευθυντή του Π.Μ.Σ., Καθηγητή κον Μιχάλη Χλέτσο (e-mail: mchletsos@unipi.gr).

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο