Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ποιους στόχους καριέρας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το μεταπτυχιακό TIME

Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα TIME (Technology Innovation Management and Entrepreneurship) του Πανεπιστημίου Κρήτης και Κύπρου, σε συνεργασία με το Business Economics Group του Wageningen University της Ολλανδίας, προετοιμάζεται μια νέα γενιά ηγετών στις επιχειρήσεις, με όλες εκείνες τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να βρίσκουν πάντοτε καινοτόμες λύσεις σε κάθε επιχειρηματική πρόκληση.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα TIME, είναι ένα εντατικό πρόγραμμα πλήρους φοίτησης, μόλις ενός χρόνου που προετοιμάζει τους νέους απόφοιτους για καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων στο management όπως: innovation management, financial administration, project management professional services. 

 

Αποκτήστε ένα επιχειρηματικά στοχευμένο βιογραφικό που υπερέχει
Το πολύ δημοφιλές αυτό πρόγραμμα, σας επιτρέπει να βρίσκετε λύσεις σε πραγματικές επιχειρηματικές προκλήσεις μέσω διαλέξεων από ειδικούς στο εκάστοτε επιχειρηματικό πεδίο.
Στο πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί βοηθούν τους φοιτητές να αναπτύξουν δεξιότητες επικεντρωμένες σε λύσεις, να οξύνουν την κατανόησή τους γύρω από το καινοτόμο και σύγχρονο επιχειρείν και να διευρύνουν τη γνώση τους γύρω από την έννοια της ηγεσίας. Έπειτα από έναν χρόνο, οι φοιτητές εξελίσσονται σημαντικά διότι αποκτούν βαθιά κατανόηση των μοναδικών ηγετικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων τους.

 

 

Μαθαίνετε στην πράξη
Το TIME προχωρά πέρα από τους συμβατικούς μεταπτυχιακούς τίτλους, καθώς δίνει περισσότερη σημασία σε πρακτικές δεξιότητες. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να βρουν πρακτική άσκηση στην Ολλανδία, την Ελλάδα την Κύπρο ή την υπόλοιπη Ευρώπη, ή ακόμη και εκτός Ευρώπης. Η πρακτική άσκηση επιτρέπει στους φοιτητές να ζήσουν τη θεσμική, επιχειρηματική και εργασιακή πραγματικότητα και να εργαστούν σε εταιρείες, δημόσια ιδρύματα, εταιρείες συμβούλων, ερευνητικούς οργανισμούς, άλλα πανεπιστήμια ή μη κυβερνητικούς οργανισμούς.

Μέσω των σταθερών σχέσεων με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες και οργανισμούς, το TIME δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να συνδεθούν μαζί τους, ενώ βοηθά να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους με αυτοπεποίθηση σε επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. 

 

Αιτήσεις έως 10 Σεπτεμβρίου 2019!
Εάν επιθυμείτε ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επιχειρηματική σας καριέρα με το TIME MBE, τότε προλαβαίνετε να κάνετε την αίτησή σας έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2019 ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:


Η αίτηση για το πρόγραμμα γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΤΙΜΕ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο