Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μεσογειακές Σπουδές»: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ακαδ. έτους 2023-2024

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για το αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του με τίτλο «Μεσογειακές Σπουδές» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μεσογειακές Σπουδές» υλοποιείται από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε σύμπραξη με το Ι.ΔΙΣ. και σε συνεργασία με το University of Bologna, το Institut National des Langues et Civilisations Orientales (INALCO) της Alliance Sorbonne-Paris-Cité, το Yaşar University, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, και την Olympia Summer Academy.

Έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα ευέλικτο και δυναμικό πρόγραμμα-ομπρέλα που καλύπτει μια σειρά από επείγοντα ζητήματα, όπως: εκδημοκρατισμός και κοινωνία των πολιτών, ανθρώπινα δικαιώματα και ακτιβισμός, διαπολιτισμικός διάλογος, ενεργειακή ασφάλεια και περιβαλλοντικές προκλήσεις, κ.λ.π.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 11 Σεπτεμβρίου 2023

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: https://med.pedis.uop.gr/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο