Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παρουσίαση του προγράμματος ICS Annual Professional Maritime Programme

Το Hellenic Management Centre (HMC) στον Πειραιά είναι ο επίσημος εκπαιδευτικός φορέας του Institute of Chartered Shipbrokers στην Ελλάδα, του μοναδικού παγκόσμια αναγνωρισμένου επαγγελματικού οργανισμού στον τομέα της ναυτιλίας. Προσφέρει το ICS Annual Professional Maritime Programme, ένα πρόγραμμα που είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας και που παρέχει στους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο θεωρητικό αλλά και πρακτικό υπόβαθρο ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα τις γνώσεις τους στο περιβάλλον εργασίας.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ΙCS, οι οποίες οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας του μέλους (ICS Membership), τη μόνη επαγγελματική πιστοποίηση στον χώρο της ναυτιλίας. Οι κάτοχοι του ICS Membership γίνονται μέλη ενός διεθνώς αναγνωρισμένου δικτύου καταξιωμένων επαγγελματιών, που αποτελείται από 3.258 μέλη, από 97 χώρες παγκοσμίως. 

Τι πρόγραμμα απευθύνεται σε: 

  • Επαγγελματίες της ναυτιλίας οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν το θεωρητικό και πρακτικό τους υπόβαθρο και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.
  • Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.
  • Απόφοιτους και Επαγγελματίες των κλάδων οικονομίας, διοίκησης, νομικής και μηχανικής, οι οποίοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τον ναυτιλιακό κλάδο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους εδώ για έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2019.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος από την έκθεση του eduguide που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, και να μάθετε περισσότερα για το ΠΜΣ και τον κλάδο της ναυτιλίας. Παρουσιάζει η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Hellenic Management Centre/Institute of Chartered Shipbrokers Greek Branch, κ. Ναταλία Μαργιώλη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το video σε πλήρη οθόνη στο ΥouΤube εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.helmc.com/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο