Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Οnline μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ανάπτυξε τις επιχειρηματικές και ηγετικές σου ικανότητες μέσω του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για έναρξη σπουδών το χειμερινό εξάμηνο 2024-2025.

Ένα δημοφιλές και πρωτοπόρο MBA που υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία κατά τα τελευταία έτη από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δέχεται εγγραφές για τον νέο κύκλο σπουδών του.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα που παρέχει στους φοιτητές όλες τις αναγκαίες δεξιότητες ώστε λειτουργούν αποτελεσματικά και αποδοτικά σε ανώτερες διοικητικές θέσεις και να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση των βασικών τεχνικών επικοινωνίας και το ρόλο της τεχνολογίας των πληροφοριών στους οργανισμούς.

Είναι ένα διαφορετικό online MBA διότι:

  • Είναι το μοναδικό πρόγραμμα MBA στο είδος του, που περιλαμβάνει το Leadership Accelerator, ένα σύγχρονο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που διευρύνει τις ηγετικές ικανότητες των φοιτητών, την οργανωτική απόδοση και την προσωπική επαγγελματική εικόνα
     
  • Το MBA χαρακτηρίζεται από ένα καινοτόμο μοντέλο μάθησης που διαμορφώνει ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις του στρατηγικού σχεδιασμού, της λειτουργικής διαχείρισης, της καινοτομίας και της ανάπτυξης
     
  • Το MBA θα ενισχύσει σημαντικά τις ευκαιρίες εργοδότησης και ανέλιξης των αποφοίτων σε διάφορους τομείς όπως Εμπόριο, Υπηρεσίες, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων σε Τοπικούς και Διεθνείς Οργανισμούς και Business Start-ups

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του MBA από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι και η γλώσσα διδασκαλίας του, καθώς το Πρόγραμμα διδάσκεται στην Ελληνική και την Αγγλική, δίνοντας στους φοιτητές την ευχέρεια να επιλέξουν τη γλώσσα στην οποία επιθυμούν να διδαχθούν.

Σπουδάστε εξ αποστάσεως στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Δηλώστε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας για να εξασφαλίσετε μια θέση στον νέο κύκλο σπουδών και σπουδάστε από το σπίτι σας σε ένα από τα πιο σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων!

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος του Πανεπιστημίου, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να λάβετε όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για τις σπουδές σας. Η φόρμα δεν είναι δεσμευτική.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο