Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις

Το εξ αποστάσεως πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, έχει προστεθεί το 2019 στη μεγάλη γκάμα των δημοφιλών online μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις, στον κλάδο του τουρισμού. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά δυναμικό και ανερχόμενο κλάδο, με πολλές δυνατότητες και προοπτικές απασχόλησης για τους φοιτητές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια. 

Αποκτήστε τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον με ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις,  που επιφέρουν νέα μοντέλα εταιρικής διακυβέρνησης!

Οι βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους κινείται το πρόγραμμα σπουδών είναι η βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και η αειφόρος διαχείριση των τουριστικών οργανισμών, αξιοποιώντας την καινοτομία στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι ελληνικά και αγγλικά, ενώ η διάρκεια φοίτησης είναι 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα χωρίς να απαιτείται η φυσική σας παρουσία.

Τα οφέλη
Το online μεταπτυχιακό πρόγραμμα, σας προσφέρει καθολική και ολοκληρωμένη προσέγγιση της τουριστικής επιστήμης και ευρύτερα του κρίσιμου τομέα του τουρισμού, και σας καταρτίζει με σύγχρονο τρόπο ώστε να έχετε τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις για την κατανόηση του τουρισμού ως κοινωνικό και οικονομικό φαινόμενο. 

Πιο συγκεκριμένα, αποκτάτε:

  • τις κατάλληλες γνώσεις μάνατζμεντ για την ανάπτυξη και τη λειτουργία ενός οργανισμού τουρισμού και φιλοξενίας.
  • την εξειδίκευση στη διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, τουριστικών γραφείων, tour operator, τουριστικών προορισμών (DMO), εταιρειών μεταφοράς (αεροπορικές εταιρείες, κρουαζιέρα).
  • την πλήρη γνώση για έννοιες και τεχνικές που σχετίζονται με τη λήψη αποφάσεων διοίκησης σε τουριστικές επιχειρήσεις (σύναψη συμβολαίων guarantee allotment κα, GDS συστήματα, χρήση channel magament συστημάτων).
  • εμπειρία εφαρμογής σε επιμέρους τομείς του μάνατζμεντ, με έμφαση στον τουρισμό όπως digital marketing, branding, destination management, στρατηγική, πωλήσεις.
  • γνώσεις γύρω από τις σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές στον τουρισμού με έμφαση στο etourism και mtourism (DIS, AI, IoT, Big Data, Robotics, virtual & augmented reality).


Οι πολλές προοπτικές απασχόλησης

Μετά την παρακολούθηση του προγράμματος, μπορείτε να απασχοληθείτε:

  • ως στελέχη επιχειρήσεων τουρισμού και φιλοξενίας σε κλάδους όπως: ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, Tour Operator, Αεροπορικές Εταιρείες, Κρουαζιέρα, Destination Management Organization,
  • ως ερευνητές – αναλυτές και στελέχη σε υπηρεσίες τουρισμού διεθνώς,
  • ως στελέχη διοίκησης ευρύτερα για επιχειρήσεις και πέραν του τουριστικού κλάδου,
  • ως επιστήμονες και ειδικοί σύμβουλοι, εμπειρογνώμονες σε θέματα τουριστικής, πολιτικής και ανάπτυξης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα,
  • ως καθηγητές σε Σχολές Τουρισμού καθώς και συνέχιση σε διδακτορικό επίπεδο.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω -μη δεσμευτική- αίτηση, και άμεσα, ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα σας ενημερώσει για όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις σπουδές σας (δικαιολογητικά, εγγραφή, δίδακτρα, πρόγραμμα σπουδών κτλ).

Προσοχή!! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox, δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο