Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο μεταπτυχιακό Msc in Marketing από το University of Strathclyde Business School στην Ελλάδα!

We don’t make education…we make education better…

Το International Management Studies College (No. 1057/B’/2017 Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) πρόκειται να λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018 νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «MSc in Marketing» σε συνεργασία με το University of Strathclyde, UK (ΑΜΒΑ, EQUIS, AACSB). Το Πανεπιστήμιο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που είναι triple accredited και βρίσκεται στο Top50 της λίστας των Financial Times και Economist. Tο Κολλέγιο αποτελεί ένα από τα διεθνή κέντρα του University of Strathclyde με παρουσία σε επτά ακόμη χώρες (Ελβετία, Dubai and Abu Dhabi, Oman, Bahrain, Hong – Kong, Malaysia, Singapore). Το πτυχίο που θα απονέμεται κατευθείαν από το University of Strathclyde θα έχει το διακριτικό τίτλο:«MSc in Marketing»

 

Γιατί Marketing

Ο τομέας του Marketing είναι ζωντανός και διαρκώς εξελισσόμενος, επηρεάζει δε σε μeγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας. Το προσφερόμενο ΜSc Marketing είναι μία μοναδική ευκαιρία και για κατόχους πτυχίων εκτός τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων να σταδιοδρομήσουν στον τομέα του Marketing.

H φιλοσοφία του προγράμματος βασίζεται στην μοναδική σημασία του marketing για κάθε οργανισμό είτε ανήκει στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. Το πρόγραμμα αναλύει τις βασικές αρχές του marketing, εστιάζοντας στην συμπεριφορά του καταναλωτή, ανεξάρτητα αν αυτός είναι ιδιώτης ή εταιρεία. Το πρόγραμμα αναλύει επίσης κάποιες επιχειρηματικές αρχές καθώς και το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις, διασφαλίζει δε ότι ο φοιτητής αποκτά τα απαραίτητα εφόδια σε τεχνικό και προσωπικό επίπεδο για μια επιτυχημένη καριέρα.

Ταυτόχρονα με τις ακαδημαϊκές γνώσεις ο φοιτητής θα έχει την ευκαιρία να καλλιεργήσει και να τελειοποιήσει τις προσωπικές του ικανότητες και την επικοινωνία. Όπως κάθε τυπικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα, υπάρχουν λιγότερα μαθήματα με την μορφή διαλέξεων σε σύγκριση με τα προπτυχιακά προγράμματα, ενώ αντιθέτως δίνεται έμφαση στην μάθηση μέσα από ομαδικές συνεργασίες και πρωτοβουλίες των ίδιων των φοιτητών.

Οι πιθανοί φοιτητές του συγκεκριμένου προγράμματος μπορεί να είναι κάτοχοι πτυχίων θετικής κατεύθυνσης (πχ φυσικοί) ή και τελείως θεωρητικής (πχ φιλοσοφία). Αυτή η ευρεία γκάμα δεξιοτήτων συντελεί στο να υπάρχει ευρεία ανταλλαγή ιδεών  και αντιλήψεων, που δεν συναντάται στα κλασσικά εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα.

Δομή Προγράμματος

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε full – time (1 χρόνος) ή part – time (2 χρόνια) για στελέχη που εργάζονται. Το πρόγραμμα χωρίζεται στις ακόλουθες ενότητες: κορμός του προγράμματος (7 μαθήματα), μαθήματα επιλογής (4 μαθήματα), εφαρμοσμένες εργασίες στον τομέα του marketing και τέλος διατριβή. Καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος οι φοιτητές θα αναπτύξουν δεξιότητες στον τομέα της Πληροφορικής, της ανάληψης ηγεσίας, της ομαδικής εργασίας και των αποτελεσματικών παρουσιάσεων

Προϋποθέσεις

  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ
  • Βαθμός πτυχίου 6.5 και άνω
  • Πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας (IELTS/TOEFL/Proficiency Cambridge/Michigan)

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.imstudies.gr ή καλέστε στο 210 - 7230814

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο