Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέα μεταπτυχιακά προγράμματα από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και το Πολυτεχνείο Κρήτης

Ξεκινούν το Φεβρουάριο δύο νέα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών από τo Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Πρόκειται για τα μεταπτυχιακά:

  • Σχεδίαση & Επεξεργασία Συστημάτων (Systems Engineering)
  • Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση.

Διάρκεια σπουδών:

H διάρκεια φοίτησης είναι τέσσερα (4) ακαδημαϊκά εξάμηνα, για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης και έξι (6) ακαδημαϊκά εξάμηνα για τους φοιτητές μερικής φοίτησης. Η μέγιστη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών ανέρχεται σε τρία (3) έτη.

Το μεταπτυχιακό απευθύνεται τόσο σε στελέχη των ενόπλων δυνάμεων όσο και σε απόφοιτους ΑΕΙ. Στο μεταπτυχιακό γίνονται δεκτοί:

Απόφοιτοι όλων των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, απόφοιτοι των αντιστοίχων και ισοδύναμων Στρατιωτικών Σχολών της αλλοδαπής, διπλωματούχοι των Σχολών Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών, Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογράφων Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Ναυπηγών Μηχανικών, Μαθηματικών, Πληροφορικής, Φυσικής, Χημείας, Γεωλογίας, Γεωπονίας, Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ιατρικών και Βιολογικών Επιστημών των Ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, των αντιστοίχων και ισοδύναμων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και απόφοιτοι Ελληνικών Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ) των σχολών Τεχνολογικών Εφαρμογών σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του αρθρ. 5 παρ. 12γ του Ν.2916/2001 (ΦΕΚ 114Α').

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην Αθήνα απογευματινές ώρες- Δυνατότητα και εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης

Η διδασκαλία των μαθημάτων θα γίνεται απογευματινές ώρες στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Για όσους φοιτητές αδυνατούν να παρευρίσκονται στη ΣΣΕ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η διδασκαλία μπορεί να γίνεται με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (e−learning).

Καινοτόμα προγράμματα σπουδών-Μαθήματα που θα διδαχθούν για πρώτη φορά από Ελληνικό ΑΕΙ

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του προγράμματος, τα προγράμματα σπουδών των ανωτέρω μεταπτυχιακών είναι πρωτοποριακά καθώς θα προσφέρουν μαθήματα που θα διδαχθούν για πρώτη φορά από ΑΕΙ της χώρας και αναμένεται να παράγουν υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων- Σημαντικές ημερομηνίες- Δίδακτρα

Τα δίδακτρα και των δύο προγραμμάτων ανέρχονται σε 2800 ευρώ. Έχει δημοσιευθεί η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων. Καταληκτική προθεσμία υποβολής είναι η 18η Δεκεμβρίου 2014. Έναρξη μαθημάτων: 16/2/2015. Λήξη μαθημάτων: 29/5/2015. Εγγραφές: 21-30/1/2015. Έχει ήδη ανακοινωθεί και το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων.

Το eduguide έχει συγκεντώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα δύο αυτά μεταπτυχιακα προγράμματα σπουδών (προκήρυξη, πρόγραμμα σπουδών, ωρολόγιο πρόγραμμα, γενικές πληροφορίες). Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά:

Για το πρόγραμμα

Σχεδίαση & Επεξεργασία Συστημάτων πατήστε εδω

Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο