Μεταπτυχιακό στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά (MSc in Accounting & Finance) από το Epsilon College σε συνεργασία με το University of Northampton Άρθρα

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει γνώσεις και δεξιότητες στους συμμετέχοντες για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος.

Περιγραφή Προγράμματος

Το MSc Accounting and Finance του Northampton University διαφέρει από άλλα προγράμματα της βρετανικής εκπαίδευσης καθώς στοχεύει στην ανάπτυξη στελεχών που θα λαμβάνουν στρατηγικές οικονομικές αποφάσεις για το μέλλον της της εταιρίας τους. Οι συμμετέχοντες μέσω του μοναδικού portfolio μαθημάτων δεν θα αποκτήσουν μόνον τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιδίωξη σταδιοδρομίας υψηλού επιπέδου, αλλά και τα αναγκαία εφόδια να καθορίζουν την πορεία του οργανισμού που εργάζονται. Σκοπός είναι η δημιουργία ελίτ αποφοίτων που να μπορούν να σταθούν με επιτυχία στον επαγγελματικό τους χώρο, είτε αυτός είναι μέσα σε μια επιχείρηση, είτε και ως μεμονωμένοι επαγγελματίες.

Γιατί να επιλέξω τις μεταπτυχιακές σπουδές του Epsilon College;

  • University of Northampton

Έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework) & βρίσκεται στην 21η θέση στην κατάταξη Impact Rankings 2021 for UK Universities & στην 200η θέση παγκοσμίως.

  • Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών

Σύγχρονο ως προς το περιεχόμενο του, προσφέρει workshops & πρακτική άσκηση,  εκπαίδευση στο λογισμικό Payroll της Epsilon Net, καθώς και εργαστήρια σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου.

  • CIPD accreditation

Πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) της Μεγάλης Βρετανίας.

  • Guest Lectures

Yψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων έρχονται σε επαφή με τους φοιτητές και μεταφέρουν τις σύγχρονες προσεγγίσεις από το εγχώριο και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

  • Franchise αγγλόφωνο πρόγραμμα

Φοίτηση και ολοκλήρωση του Βρετανικού προγράμματος σπουδών στην Ελλάδα διατηρώντας τα ιδια standards.

  • Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών

Εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων (Ν. 4610/19 & Ν 4635/19).

  • Προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης

Μέσω του δικτύου της Epsilon NET που ξεπερνάει τις 70.000 επιχειρήσεις και του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

  • Εκπαιδεύσεις και σεμινάρια

Εκπαιδευτικά σεμινάρια από στελέχη ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα εργατικής νομοθεσίας, coaching, recruitment, διαχείρισης ταλέντων, πολιτικές κινήτρων κ.α.

  • Δωρεάν Παροχές

Δωρεάν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες της Epsilon Net, On line Τράπεζα, Komvos First Level, E-magazine  &  Δωρεάν διάθεση και χρήση των εφαρμογών λογισμικού της Epsilon Net σε School edition

Ιστοσελίδα Προγράμματος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του εκπαιδευτικού οργανισμού θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και εσείς στο τηλέφωνο 2115007060.

---
Η ομάδα του eduguide.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο