Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Logistics & Supply Chain Management" του ΑΠΘ

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει ότι παρατείνεται μέχρι τις 28 Ιουνίου 2019 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Logistics & Διοίκηση Αλυσίδας Εφοδιασμού (Logistics & Supply Chain Management)» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, το οποίο απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ). 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Logistics και Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας» παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μαθημάτων, τα οποία βοηθούν τους απόφοιτους και τα στελέχη επιχειρήσεων να αποκτήσουν θεωρητικές γνώσεις και να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες, απαραίτητες σε όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο σύνθετο περιβάλλον των παγκοσμιοποιημένων επιχειρήσεων και συστημάτων εφοδιασμού, αλλά και αυτούς που ενδιαφέρονται να εξειδικευτούν σε σχετικούς τομείς της ακαδημαϊκής έρευνας.

Οι απόφοιτοί του προγράμματος:

  • εξοικειώνονται με την εφαρμογή εργαλείων και τεχνικών για την αξιολόγηση και ανάπτυξη της εφοδιαστικής αλυσίδας,
  • ειδικεύονται στο να σχεδιάζουν και να διοικούν αποτελεσματικά τις διαδικασίες Logistics,
  • αποκτούν ικανότητες σχεδιασμού προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και  διαχείρισης πελατών,
  • αναπτύσσουν δεξιότητες χρήσιμες για την αξιολόγηση και τη διοίκηση των απαραίτητων σχετικών τεχνολογιών,
  • δημιουργούν ένα προφίλ με ισχυρά αναλυτικά – ποσοτικά χαρακτηριστικά,
  • αποκτούν ευρείες γνώσεις στο στρατηγικό σχεδιασμό της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από ένα συνδυασμό διαλέξεων, μελετών περιπτώσεων, εργασιών, πρακτικών εφαρμογών, χρήσεων εμπορικού και εξειδικευμένου λογισμικού ώστε να διευκολύνεται η σύνδεση θεωρίας και πράξης. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Logistics και Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών διακρίνεται για το διεθνώς αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό προφίλ των διδασκόντων, την εμπειρία που προκύπτει από την επιτυχημένη πολυετή λειτουργία του προγράμματος αλλά και για το κύρος του μεγαλύτερου πανεπιστημίου των Βαλκανίων.

Απόψεις αποφοίτων του Προγράμματος

Οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού «Logistics και Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας» έχουν αξιολογήσει πολύ θετικά το πρόγραμμα για την οργάνωσή του, την ποιότητα της διδασκαλίας και τις εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησαν.

Διαβάστε εδώ τις εμπειρίες αποφοίτων του προγράμματος.

Αιτήσεις – Πληροφορίες

Αιτήσεις για το πρόγραμμα γίνονται δεκτές μέχρι τις 28 Ιουνίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την αρχική προκήρυξη και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος. 

Προκήρυξη 2019-2020

Αίτηση εγγραφής 2019-2020

Ιστοσελίδα προγράμματος: https://www.logistics-auth.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο