ΟΠΑ Στατιστική
Msc in Data Science
Neapolis University
ΠΜΣ Συμβουλευτικής- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
International Hellenic University

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων" από το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας Άρθρα

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνει στην Χαλκίδα, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με αντικείμενο «Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων». Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και οδηγεί στην λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών – Master of Science (MSc) in Intelligent Management of Renewable Energy Systems.

Ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών- Εξ αποστάσεως παρακολούθηση

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Ευφυής Διαχείριση ανανεώσιμων ενεργειακών συστημάτων» προσφέρει ευελιξία στους φοιτητές. Συγκεκριμένα, η εκπαιδευτική διαδικασία κάθε μαθήματος περιλαμβάνει:

  • έναν πενθήμερο κύκλο εντατικών διαλέξεων που πραγματοποιούνται στην έδρα του Τμήματος στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου (Φεβρουάριος, Οκτώβριος),
  • ηλεκτρονικές διαδικασίες σύγχρονης εκπαίδευσης από απόσταση, με αξιοποίηση σχετικής πλατφόρμας,
  • ατομικές και ομαδικές εργασίες που εκπονούνται υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη καθηγητή.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα μερικής φοίτησης, η οποία απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους.

Παράλληλα, το υψηλό επίπεδο σπουδών είναι εξασφαλισμένο καθώς σύμφωνα με την έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος,  η ποιότητα της διδασκαλίας είναι υψηλή με πολλές καλές πρακτικές να υλοποιούνται ήδη, οι ερευνητικές δραστηριότητες είναι αξιέπαινες, οι εργαστηριακές υποδομές είναι λειτουργικές και άρτιες, ενώ το τμήμα διαθέτει σημαντικές διεθνείς συνεργασίες.

Υποψήφιοι

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Μηχανικών Αυτοματισμού, Μηχανικών Παραγωγής, και άλλων συναφών ειδικοτήτων. 

Επαγγελματικές Προοπτικές

Οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος διαθέτουν  όλα τα απαραίτητα προσόντα για να διεκδικήσουν με αξιώσεις υπεύθυνες θέσεις ηλεκτρολόγου μηχανικού σε φορείς είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα που ασχολούνται με σχεδίαση και ανάπτυξη συστημάτων παραγωγής και διανομής ενέργειας αλλά και συστημάτων διαχείρισης ενέργειας μέσα σε κτήρια.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο ΠΜΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΠΜΣ http://desmes-ee.teiste.gr

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα