Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεταπτυχιακά σε Λογιστική και Ελεγκτική στην Ελλάδα 2015-2016

Οι κλάδοι της λογιστικής και ελεγκτικής είναι από τις ελκυστικότερες επιλογές για μεταπτυχιακές σπουδές λόγω των επαγγελματικών προοπτικών που προσφέρουν. Απόφοιτοι μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη λογιστική και ελεγκτική μπορούν να δραστηριοποιηθούν σε οικονομικά τμήματα επιχειρήσεων και οργανισμών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ως ελεύθεροι επαγγελματίες, ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, σε εταιρείες ορκωτών ελεγκτών και γενικά να καλύψουν επιστημονικές και επαγγελματικές ανάγκες Λογιστικού ή Ελεγκτικού χαρακτήρα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. To eduguide έχει συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών λογιστικής και ελεγκτικής που προσφέρουν τα Δημόσια Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Παρακάτω παρουσιάζουμε συνοπτικές πληροφορίες για όλα τα προγράμματα.  Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν (διδασκόμενα μαθήματα, προϋποθέσεις εισαγωγής-προκηρύξεις) πατήστε στους τίτλους των προγραμμάτων. 

Oλοι οι απόφοιτοι του ΠΜΣ απαλλάσσονται από τα 4 πρώτα μαθήματα που απαιτούνται στα πλαίσια της λήψης της διεθνούς πιστοποίησης του Association of Chartered Certified Accountants. Σε κάθε κατεύθυνση δημιουργούνται τμήματα στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα ανάλογα με τη ζήτηση.

Διάρκεια: 12 μήνες (πλήρης φοίτηση). 24 μήνες (μερική φοίτηση).

Δίδακτρα:

Τμήμα πλήρους φοίτησης: Τα δίδακτρα είναι 6500 για τα ελληνόφωνα τμήματα και 6900 ευρώ για τα αγγλόφωνα.

Tμήμα μερικής φοίτησης: Τα δίδακτρα είναι 7800 για τα ελληνόφωνα τμήματα και 9500 ευρώ για τα αγγλόφωνα.

 

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Οι φοιτητές/τριες μπορούν, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, να συμμετάσχουν στις επαγγελματικές εξετάσεις του Σ.Ο.Ε.Λ. καταβάλλοντας τα αντίστοιχα παράβολα. Η επιτυχής εξέταση στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα θα αναγνωρίζεται από το ΜΠΣ. Η διδασκαλία γίνεται με συνδυασμό δια ζώσεως και online μαθημάτων.

Διάρκεια: 4 εξάμηνα.

Δίδακτρα: 8200 ευρώ. Για κατόχους επαγγελματικού τίτλου ΙΕΣΟΕΛ (Εκπ/σης Σώματος Ορκωτών Λογιστών-ΠΔ 226/92): 3300 ευρώ.

 

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Διάρκεια : 3 εξάμηνα (πλήρης φοίτηση), 6 εξάμηνα (μερική φοίτηση).

Δίδακτρα: 5400 ευρώ.

 

Διάρκεια: 4 εξάμηνα (παρακολούθηση part-time, Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).

Δίδακτρα: 7200 ευρώ.

 

 

Διάρκεια: 4 εξάμηνα.

Δίδακτρα: 6900 ευρώ.

 

 

Διάρκεια: 12 μήνες full time.

Δίδακτρα: 5415 ευρώ.

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας του ΠΜΣ Εφαρμοσμένης Λογιστικής και Ελεγκτικής δίνεται απαλλαγή σε οκτώ από τις εξεταζόμενες ενότητες του ΙΕΣΟΕΛ. Επίσης, ολοι οι απόφοιτοι του ΠΜΣ απαλλάσσονται από 9 μαθήματα που απαιτούνται στα πλαίσια της λήψης της διεθνούς πιστοποίησης του Association of Chartered Certified Accountants.

Διάρκεια: 24 μήνες

Δίδακτρα: 8125 ευρώ

 

Η παρακολούθηση των μαθημάτων του προγράμματος γίνεται είτε δια ζώσης, αποκλειστικά Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο, είτε σε συνδυασμό με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Διάρκεια: 3 εξάμηνα.

Δίδακτρα: 6500 ευρώ.

 

Διάρκεια: 12 μήνες (πλήρης φοίτηση), 24 μήνες (μερική φοίτηση).

Δίδακτρα: 5000 ευρώ.

 

Διάρκεια: 3 εξάμηνα.

Δίδακτρα: 4500 ευρώ.

 

Τα μαθήματα διδάσκονται διαδοχικά (ανά μήνα) απογευματινές ώρες. Το κόστος των βιβλίων και του εκπαιδευτικού υλικού συμπεριλαμβάνεται στα δίδακτρα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική.

Διάρκεια: 3 εξάμηνα (πλήρης φοίτηση), 6 εξάμηνα (μερική φοίτηση).

Δίδακτρα: 6000 ευρώ.

 

Διάρκεια: 3 εξάμηνα.

Δίδακτρα: 3900 ευρώ.

 

Διάρκεια: 3 εξάμηνα.

Δίδακτρα: 2900 ευρώ.

 

Διάρκεια: 3 εξάμηνα.

Δίδακτρα: 2100 ευρώ.

 

Συμπεριλαμβάνει εντατική προετοιμασία από Ορκωτούς Ελεγκτές για εξετάσεις πιστοποίησης. Δίνεται η δυνατότητα online παρακολούθησης των μαθημάτων μη-ειδικότητας, δηλαδή 6,5 μαθημάτων από τα 14 που απαιτούνται για τη λήψη του διπλώματος.

Διάρκεια: 4 εξάμηνα.

Δίδακτρα: 6500 ευρώ.

 

Διάρκεια: 3 εξάμηνα (πλήρης φοίτησης), 5 εξάμηνα (μερική φοίτηση).

Δίδακτρα: 1200 ευρώ.

 

Από την κεντρική μας σελίδα www.eduguide.gr, στην ενότητα Προκηρύξεις Μεταπτυχιακών/Διδακτορικών και τη σελίδα μας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις των μεταπτυχιακών προγραμμάτων καθώς αυτές δημοσιεύονται.

Τέλος, από τον πίνακα της κεντρικής μας σελίδας, www.eduguide.gr  μπορείτε να εξερευνήσετε την πληρέστερη βάση δεδομένων με  όλα τα μεταπτυχιακά των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ (819 προγράμματα) και να αναζητήσετε μεταπτυχιακά με βάση τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο