Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Mediterranean College στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide

Το Mediterranean College συμμετέχει στη μεγάλη έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου μεταξύ 13:00-19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι σύμβουλοι εκπαίδευσης του Mediterranean College θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τα 17 κορυφαία Master's που παρέχει το Κολλέγιο, σε συνεργασία με το Βρετανικό TOP 30 University of Derby, καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης που δίνονται.

Ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης του eduguide, το Mediterranean College προσφέρει ΜΙΑ (1) ολοκληρωμένη υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της επιλογής τους.  

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν και να υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα χορήγησης 100 υποτροφιών σε μεταπτυχιακά προγράμματα του University of Derby, στην Ελλάδα. Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει με ακαδημαϊκά κριτήρια (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις).

Διαθέτοντας εγκαταστάσεις σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και σε ένα σύγχρονο περιβάλλον μάθησης, το Mediterranean College προσφέρει προγράμματα σε 8 Ακαδημαϊκές Σχολές: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακών Σπουδών, Τουρισμού & Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας, Επιστημών της Αγωγής, Επαγγελμάτων Υγείας.

Οι φοιτητές υποστηρίζονται κατά τη μαθησιακή διαδικασία από έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές, διευρυμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια. Το Κολλέγιο αναλαμβάνει κορυφαίες πρωτοβουλίες, όπως το ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των φοιτητών, σε συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο επιχειρήσεων και οργανισμών.

Μάθετε περισσότερα για τα αναγνωρισμένα Bachelor’s & Master’s του Mediterranean College.

MEDITERRANEAN COLLEGE

ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4,  2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr 

H είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή. Κάντε ηλεκτρονική εγγραφή εδώ. Δείτε περισσότερα για την έκθεση: www.eduguide.gr/infoday/

Kάντε join και στη σελίδα του event στο facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εκδήλωση (νέες συμμετοχές, υποτροφίες κτλ)!

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο