Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

MBA - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΠΘ

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ».

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών με κάποια εργασιακή εμπειρία, εξειδικευμένη γνώση όλων των επιστημονικών πεδίων της Διοίκησης Επιχειρήσεων, ανάπτυξη των διοικητικών και ηγετικών τους ικανοτήτων και δεξιότητες λήψης αποφάσεων στο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Έμφαση δίνεται στη σύνδεση θεωρίας και πράξης και στην εξειδικευμένη κατάρτιση σε όλο το εύρος των διοικητικών λειτουργιών μιας επιχείρησης, όπως τη χρηματοοικονομική διοίκηση, το μάρκετινγ, τη διοίκηση ανθρώπινων πόρων, τη διοίκηση λειτουργιών κ.α. Το πρόγραμμα έχει επενδύσει σε ανθρώπινο δυναμικό υψηλού επιπέδου από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό στίβο και η διδασκαλία  περιλαμβάνει συνδυασμό μεθόδων, όπως διαλέξεις, σεμινάρια, workshops και παρουσιάσεις διακεκριμένων ομιλητών.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών στο Πρόγραμμα, οι απόφοιτοι έχουν αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να σταδιοδρομήσουν ως στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αλλά και τις απαραίτητες δεξιότητες για να δημιουργήσουν ή να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν, επίσης, να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στα διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Αν θέλετε να βελτιώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ικανότητες, να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και να ζήσετε μια ξεχωριστή μαθησιακή εμπειρία, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ του ΑΠΘ έως 10 Iουνίου 2022.

Be the change!

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών και τη διαδικασία αιτήσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος: mba.econ.auth.gr ή επικοινωνήστε στο e-mail: mba@econ.auth.gr

Δείτε παρακάτω ορισμένα στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες του προγράμματος:

 

Ημερίδα με ΧΑΑ: "Οι προοπτικές της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς"

 

Διάλεξη με θέμα "Σύστημα Διοίκησης Απόδοσης της Alumil"

 

ΜΒΑ ΑΠΘ Team 2018-2019

 

Τελετή αποφοίτησης των μεταπτυχιακών φοιτητών του ΜΒΑ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο
}