Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

International Hellenic University: Διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα

Αν ενδιαφέρεστε για σπουδές με διεθνή προοπτική, που συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη, σε ένα πανεπιστήμιο που λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα, το Πανεπιστημιακό Κέντρο Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος προσφέρει εικοσιτέσσερα (24) αγγλόφωνα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών  υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, των πληροφοριακών συστημάτων, του σχεδιασμού προϊόντων, της ιστορίας της αρχαιολογίας και της νομικής.

Το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο της χώρας

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, όπου τα προγράμματα σπουδών διδάσκονται αποκλειστικά στα αγγλικά. Τα προγράμματα του, εκτός από το διεθνή προσανατολισμό τους, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την πρωτοτυπία τους. Βασικοί άξονες λειτουργίας του Πανεπιστημίου είναι η ακαδημαϊκή αριστεία, η διεθνής εξωστρέφεια και η σύνδεση με την αγορά εργασίας. Εφαρμόζει διεθνή πρότυπα στην αξιολόγηση της διδασκαλίας, της έρευνας και της εν γενεί λειτουργίας του και προσελκύει κορυφαίους πανεπιστημιακούς και φοιτητές από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Διακεκριμένοι καθηγητές από Ελλάδα και εξωτερικό

Διακεκριμένοι καθηγητές από Ελλάδα & εξωτερικό

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από ακαδημαϊκούς αφιερωμένους στην έρευνα και την ακαδημαϊκή αριστεία. Παράλληλα συνεισφέρουν στο διδακτικό και ερευνητικό έργο, ως επισκέπτες καθηγητές, επιστήμονες διεθνούς κύρους, που κατέχουν μόνιμες θέσεις σε κορυφαία ιδρύματα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Επιπλέον, διαλέξεις παραδίδονται από επιτυχημένους επαγγελματίες με διεθνή εμπειρία που κατέχουν θέσεις-κλειδιά στους κλάδους τους. 

Διεθνής φοιτητική κοινότητα από 34 χώρες

Διεθνής φοιτητική κοινότητα από 34 χώρες

 Το περιβάλλον του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος προσφέρει μια πολυπολιτισμική εκπαιδευτική εμπειρία, μοναδική στον ελλαδικό χώρο και εφάμιλλη πανεπιστημίων του εξωτερικού. Συμμετέχοντας σε μια διεθνή κοινότητα με φοιτητές από 34 περίπου διαφορετικές χώρες θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους προσωπικούς και ακαδημαϊκούς σας ορίζοντες. Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο ενθαρρύνει την κοινωνική δικτύωση των φοιτητών υποστηρίζοντας τη λειτουργία δωρεάν δραστηριοτήτων-Social Clubs, που οργανώνονται στις εγκαταστάσεις του (εκμάθηση ξένων γλωσσών, μαθήματα φωτογραφίας, χορός, μαθήματα κεραμικής κ.λ.π.)

Θεσσαλονίκη: Η πόλη των φοιτητών

Θεσσαλονίκη: Η πόλη των φοιτητών

Η Θεσσαλονίκη είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη και προσφέρει ένα μοναδικό, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για σπουδές και φοιτητική ζωή. Περισσότεροι από 200.000 φοιτητές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο συμβάλούν στην δημιουργία μια εξαιρετικά ζωντανής και δημιουργικής ατμόσφαιρας και ενισχύουν το σύγχρονο, καινοτόμο χαρακτήρα της πόλης, καθιστώντας την ιδανικό μέρος για κάθε φοιτητή.

Επιβράβευση της αριστείας 

To Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος επιβραβεύει την ακαδημαϊκή αριστεία και προσφέρει υποτροφίες σε επιλεγµένους υποψήφιους, όταν αυτοί πληρούν ένα συνδυασµό αντικειµενικών κριτηρίων. Επίσης, χορηγεί σημαντικό αριθμό βραβείων επίδοσης σε αριστούχους φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών του. 

Σύνδεση με την αγορά εργασίας

Το Πανεπιστήμιο δίνει ιδιαίτερο βάρος στη στενή συνεργασία με το παραγωγικό ιστό. Εγχώριες και διεθνείς εταιρίες, όπως η Delloitte, έχουν συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο για συνδιοργάνωση ημερίδων και εκδηλώσεων, ανάπτυξη ερευνητικών εργασιών στο πλαίσιο των διπλωματικών εργασιών των φοιτητών καθώς και εργοδότηση αποφοίτων. Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο λειτουργεί Γραφείο Καριέρας "Career Office", που μεριμνά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων των φοιτητών και τους προετοιμάζει για να ξεχωρίσουν στην παγκόσμια αγορά εργασίας  Το Γραφείο Καριέρας του Διεθνούς Πανεπιστημίου είναι δίπλα στους φοιτητές  & αποφοίτους του, απαντώντας σε κάθε επαγγελματική  ανησυχία ή ανάγκη τους. Ατομική συμβουλευτική, εκδηλώσεις καριέρας, συναντήσεις με εταιρίες, πρόσβαση σε θέσεις εργασίας είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος προσφέρει σήμερα ένα μεγάλο εύρος από σύγχρονα προγράμματα σπουδών. Όλα τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών έχουν διάρκεια ένα έτος σε μορφή πλήρους φοίτησης (full-time) και δύο έτη σε μορφή μερικής φοίτησης (part time), ενώ μαθήματα γίνονται και τα Σαββατοκύριακα. Ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκπαιδευτικές δυνατότητες που προσφέρει το Πανεπιστήμιο. Όποιο πρόγραμμα κι αν επιλέξετε, θα έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε σπουδές ποιότητας  σε ένα πολυπολιτισμικό μαθησιακό περιβάλλον και να αποκτήσετε ένα τίτλο-εφόδιο για την πρόσβαση σας στην ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας.

Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών & Οικονομικών Επιστημών

Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας

Specialisation Streams:

  • Product and Services Management
  • Product Creativity & Design
  • Industrial Design & Innovation

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο