Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ICBS Business College: Προπτυχιακές (Bachelor) και Μεταπτυχιακές Σπουδές (MBA, DMS) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Winchester

 

To ICBS Business College ξεκίνησε τη λειτουργία πριν 40 χρόνια και έχει καθιερωθεί στο χώρο της Ιδιωτικής Ανώτατης Εκπαίδευσης ως μία από τις πρώτες επιλογές σε επιχειρησιακές σπουδές, γιατί:

 

 

 

  • Τα πτυχία που εκδίδονται από τα Πανεπιστήμια με τα οποία συνεργάζεται το ICBS αναγνωρίζονται άμεσα ως ισοδύναμα των αντίστοιχων Ελληνικών πανεπιστημίων, χωρίς καμία γραπτή δοκιμασία. Οι κάτοχοι των τίτλων σπουδών του πανεπιστημίου με το οποίο συνεργάζεται το ICBS έχουν πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα.
  • Τα προγράμματα του ICBS Business College έχουν λάβει  την επίσημη αναγνώριση και πιστοποίηση από το κρατικό βρετανικό Πανεπιστήμιο Winchester στην Ελληνική γλώσσα, κατά αποκλειστικότητα για την Ελλάδα.
  • Διαθέτει υπερσύγχρονες κτιριακές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα
  • Έχει εκπαιδευτικό προσωπικό υψηλών ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προσόντων
  • Έχει την αναγνώριση της επιχειρηματικής κοινότητας και της αγοράς εργασίας

Το Πανεπιστήμιο του Winchester, έχει τον πλήρη Ακαδημαϊκό έλεγχο διότι: 

  • Καθορίζει την διδακτέα ύλη
  • Ελέγχει την πρόοδο των σπουδαστών
  • Εποπτεύει την αξιολόγηση και εγκρίνει τα αποτελέσματα
  • Εκδίδει τον ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ειδικότερα, σπουδάζοντας στο ICBS Βusiness College μπορείτε να αποκτήσετε  έναν από τους παρακάτω τίτλους σπουδών κατευθείαν από το University of Winchester της Μεγάλης Βρετανίας: 

Bachelors

Masters

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένες ώρες και μέρες για τη διευκόλυνση των σπουδαστών. Ειδικότερα στα μεταπτυχιακά προγράμματα, τα μαθήματα γίνονται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί, ανά δεκαπενθήμερο. Με την εγγραφή στο ICBS, οι φοιτητές ταυτόχρονα εγγράφονται και στο Πανεπιστήμιο του Winchester, το οποίο και χορηγεί την αντίστοιχη φοιτητική κάρτα.

 

Αναγνώριση Τίτλων Σπουδών- Επαγγελματική Εξέλιξη 

Οι τίτλοι σπουδών που εκδίδονται από το συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο του εξωτερικού με το ICBS αναγνωρίζονται άμεσα ως ισοδύναμοι των αντίστοιχων Ελληνικών πανεπιστημίων, χωρίς καμία γραπτή δοκιμασία. Οι κάτοχοι των τίτλων σπουδών του πανεπιστημίου με το οποίο συνεργάζεται το ICBS έχουν πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από εργασία σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις σε δημόσιους φορείς συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, ενώ όσοι ήδη εργάζονται έχουν τη δυνατότητα μοριοδότησης για την εξέλιξή τους.

Οι απόφοιτοι του ΙCBS Business College -University of Winchester στελεχώνουν σήμερα παραγωγικές και διοικητικές λειτουργίες επιχειρήσεων και οργανισμών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Πολλοί απόφοιτοι έχουν, επίσης, αναπτύξει αυτόνομη επιχειρηματική δράση.

 

Αιτήσεις

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών, τις προϋποθέσεις εγγραφής και τις υπηρεσίες του ICBS Business College, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού http://www.icbs.gr/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο