Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γνωρίστε το ΠΜΣ "Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες" του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην έκθεση!

Το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς συμμετέχει στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών που διοργανώνει το eduguide με το ΠΜΣ «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» («Digital Culture, Smart Cities, IoT and Advanced Digital Technologies») που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Aντικείμενο του προγράμματος είναι η συντονισμένη ανάπτυξη και οργάνωση των ερευνητικών κατευθύνσεων της επιστήμης των νέων Τεχνολογιών και ειδικότερα αυτών που αφορούν σε τομείς υψηλής προτεραιότητας για τη χώρα μας, όπως είναι ο Ψηφιακός Πολιτισμός, οι Έξυπνες Πόλεις, το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), καθώς και οι Σύγχρονες Επικοινωνίες και Ψηφιακές Τεχνολογίες.

Το ΠΜΣ περιλαμβάνει τρεις (3) κατευθύνσεις:

  • «Ψηφιακός Πολιτισμός» / «Digital Culture»
  • «Έξυπνες Πόλεις και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» / «Smart Cities and Advanced Digital Technologies»
  • «Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» / «Internet of Things (IoT) and Advanced Digital Technologies»

Το ΠΜΣ απευθύνεται σε αποφοίτους από διαφορετικά επιστημονικά πεδία!

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου πρώτου κύκλου σπουδών Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 34 του ν.4485/2017. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε σε κάθε Ειδίκευση/Κατεύθυνση του Π.Μ.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cs.unipi.gr/dcsciot.

Το Π.Μ.Σ. έχει διάρκεια τριών (3) ακαδημαϊκών εξαμήνων (δυο (2) ακαδημαϊκών εξαμήνων παρακολούθησης μεταπτυχιακών μαθημάτων και ενός (1) ακαδημαϊκού εξαμήνου εκπόνησης μεταπτυχιακής διατριβής).

Το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις για εισδοχή το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις έως και 07 Ιουνίου 2019 στη Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής, ή ηλεκτρονικά στον διαδικτυακό τόπο εδώ.

Ελάτε στην έκθεση μεταξύ 13:00-19:00 και γνωρίστε από κοντά το πρόγραμμα! Εκπρόσωποι του προγράμματος θα βρίσκονται στην έκθεση για να λύσουν κάθε σας απορία! H είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής.

Δείτε περισσότερα για τα συμμετέχοντα προγράμματα της έκθεσης και μάθετε πώς μπορείτε να διεκδικήσετε την υποτροφία που προσφέρει το eduguide αξίας 1.000€, στη σελίδα της έκθεσης: www.eduguide.gr/infoday

Kάντε join στη σελίδα του event στο facebook!

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο