Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γνωρίστε το Πανεπιστήμιο Kent της Μεγάλης Βρετανίας στην έκθεση μεταπτυχιακών του eduguide!

Ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλού κύρους που θα σου δώσει εφόδια για επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό; To πρώτο βήμα είναι να έρθεις στη δωρεάν ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουμε στις 12 Μαΐου στο Ηilton Athens!

Ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας συμμετέχει φέτος, για πρώτη φορά, στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide! Ελάτε στην έκθεση για να γνωρίσετε από κοντά τους εκπροσώπους του University of Kent και να λύσετε όλες σας τις απορίες.

Το Kent είναι από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας, με μακρά παράδοση στην έρευνα αλλά και στην σύνδεση του με την αγορά εργασίας. Διαθέτει επίσης κέντρα σπουδών στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες, καθώς επίσης και στην Αθήνα, όπου προσφέρεται το “MA in Heritage Management” σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Συνολικά, το πανεπιστήμιο προσφέρει περισσότερα από 150 μεταπτυχιακά προγράμματα σε όλους τους κλάδους και τα γνωστικά αντικείμενα, καθώς και 12 μεταπτυχιακά που διδάσκονται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως.

Τα εξ αποστάσεως προγράμματα του Πανεπιστημίου Κent αφορούν στα γνωστικά αντικείμενα Child Protection, Teaching and Learning, Autism Studies, Intellectual and Developmental Disabilities, General Pharmacy, Medicines Management, Philanthropic Studies, Applied Dental Professional Practice.

Στην έκθεση θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια υποτροφία αξίας 1.000 ευρώ για όποιο από τα συμμετέχοντα μεταπτυχιακά προγράμματα σας ενδιαφέρει!

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής.

Δείτε τα προγράμματα του Kent και μάθετε πώς θα διεκδικήσετε την υποτροφία στη σελίδα της έκθεσης: www.eduguide.gr/infoday

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο