Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Executive MBA στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, σε ένα διεθνές περιβάλλον, που στοχεύει στην ανάδειξη ηγετών στο χώρο των επιχειρήσεων. Διδάσκουν διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίων και Business Schools, κυρίως του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας. Το σύνολο των φοιτητών αποτελείται από στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών και οργανισμών καθώς και από επαγγελματίες πολλών κλάδων της αγοράς με σημαντική εργασιακή εμπειρία.

Εξειδικευμένες διαλέξεις και workshops, που αφορούν το ευρύτερο οικονομικό, ρυθμιστικό, και γεωπολιτικό περιβάλλον, στοχεύουν στην εξασφάλιση της επιτυχίας, της εξέλιξης  και της διάκρισης των στελεχών. Στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας με την Deloitte Greece συνδιοργανώνονται τα Deloitte Business Seminars αποκλειστικά για φοιτητές και απόφοιτους του Executive MBA.

Το πρόγραμμα σπουδών αναπτύσσεται σε 16 τριήμερα (Παρασκευή-Κυριακή), μία φορά το μήνα και συνολική διάρκεια 24 μήνες.

Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα θα αρχίσουν τις σπουδές τους στα τέλη Ιανουαρίου 2019. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 23 Ιανουαρίου ή μέχρι την κάλυψη των θέσεων.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος αποτελεί το μοναδικό δημόσιο, αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στη χώρα μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Για να μάθετε περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και για να ορίσετε μία προσωπική ενημερωτική συνάντηση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο