Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (HR Management) από το Epsilon College σε συνεργασία με το University of Northampton

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) στοχεύει στην ανάπτυξη των Ανθρωπίνων Πόρων (HR Management) στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον δίνοντας έμφαση στην στρατηγική των επιχειρήσεων και στην τεχνολογία.

Περιγραφή Προγράμματος

Στο σύγχρονο, παγκόσμιο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι άνθρωποι είναι ο καθοριστικός παράγοντας που κάνει την διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία. Το MA Human Resource Management έχει σύγχρονο προσανατολισμό, συνδυάζει την θεωρία με την πρακτική της εφαρμογή και παρέχει στους φοιτητές υψηλές δεξιότητες στον τομέα της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που συνδυάζει την αξιοποίηση των ταλέντων και της τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα καλύπτει τις γνώσεις και τις δεξιότητες τις οποίες χρειάζεται να κατέχει ενας σύγχρονος HR Manager. Αυτές καλύπτουν τις στρατηγικές διαχείρισης, τον προγραμματισμό του Ανθρωπίνου Δυναμικού και την αξιοποίηση ταλέντων, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση του Ανθρωπίνου Δυναμικούπρογράμματα παροχών και αμοιβών και την εργατική νομοθεσία. 

Γιατί να επιλέξω τις μεταπτυχιακές σπουδές του Epsilon College;

  • University of Northampton

Έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework) & βρίσκεται στην 21η θέση στην κατάταξη Impact Rankings 2021 for UK Universities & στην 200η θέση παγκοσμίως.

  • Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών

Σύγχρονο ως προς το περιεχόμενο του, προσφέρει workshops & πρακτική άσκηση,  εκπαίδευση στο λογισμικό Payroll της Epsilon Net, καθώς και εργαστήρια σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου.

  • CIPD accreditation

Πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) της Μεγάλης Βρετανίας.

  • Guest Lectures

Yψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων έρχονται σε επαφή με τους φοιτητές και μεταφέρουν τις σύγχρονες προσεγγίσεις από το εγχώριο και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

  • Franchise αγγλόφωνο πρόγραμμα

Φοίτηση και ολοκλήρωση του Βρετανικού προγράμματος σπουδών στην Ελλάδα διατηρώντας τα ιδια standards.

  • Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών

Εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων (Ν. 4610/19 & Ν 4635/19).

  • Προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης

Μέσω του δικτύου της Epsilon NET που ξεπερνάει τις 70.000 επιχειρήσεις και του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

  • Εκπαιδεύσεις και σεμινάρια

Εκπαιδευτικά σεμινάρια από στελέχη ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα εργατικής νομοθεσίας, coaching, recruitment, διαχείρισης ταλέντων, πολιτικές κινήτρων κ.α.

  • Δωρεάν Παροχές

Δωρεάν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες της Epsilon Net, On line Τράπεζα, Komvos First Level, E-magazine  &  Δωρεάν διάθεση και χρήση των εφαρμογών λογισμικού της Epsilon Net σε School edition

Ιστοσελίδα Προγράμματος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του εκπαιδευτικού οργανισμού θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και εσείς στο τηλέφωνο 2115007060.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο