Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Επαγγελματική πιστοποίηση στη Ναυτιλία από τον επίσημο εκπαιδευτικό φορέα του ICS στην Ελλάδα!

Το Hellenic Management Centre (HMC) στον Πειραιά είναι ο επίσημος εκπαιδευτικός φορέας του Institute of Chartered Shipbrokers στην Ελλάδα, του μοναδικού παγκόσμια αναγνωρισμένου επαγγελματικού οργανισμού στον τομέα της ναυτιλίας. Προσφέρει το ICS Annual Professional Maritime Programme, ένα πρόγραμμα που είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας και που παρέχει στους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο θεωρητικό αλλά και πρακτικό υπόβαθρο ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα τις γνώσεις τους στο περιβάλλον εργασίας.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ΙCS, οι οποίες οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας του μέλους (ICS Membership), τη μόνη επαγγελματική πιστοποίηση στον χώρο της ναυτιλίας. Οι κάτοχοι του ICS Membership γίνονται μέλη ενός διεθνώς αναγνωρισμένου δικτύου καταξιωμένων επαγγελματιών, που αποτελείται από 3.258 μέλη, από 97 χώρες παγκοσμίως. 

Τι πρόγραμμα απευθύνεται σε: 

  • Επαγγελματίες της ναυτιλίας οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν το θεωρητικό και πρακτικό τους υπόβαθρο και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.
  • Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.
  • Απόφοιτους και Επαγγελματίες των κλάδων οικονομίας, διοίκησης, νομικής και μηχανικής, οι οποίοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τον ναυτιλιακό κλάδο.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ICS Annual Professional Maritime Programme, οι εκπρόσωποι του Hellenic Management Centre θα σας περιμένουν στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide, αυτό το Σάββατο 12/5 στο Hilton Athens, για να λύσουν όλες σας τις απορίες.

Στην έκθεση, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διεκδικήσετε υποτροφία, αξίας 1.000, για την παρακολούθηση του προγράμματος! 

Για να εγγραφείτε στην έκθεση και να μάθετε πώς θα διεκδικήσετε την υποτροφία, επισκεφθείτε το www.eduguide.gr/infoday

Master's Studies 2018

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο