Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Γεωπονία από το ΤΕΙ Κρήτης

Tο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία».

Σκοπός του ΠΜΣ του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Κρήτης είναι να εφοδιάσει αποφοίτους όλου του φάσματος των Γεωπονικών Τμημάτων και συναφών ειδικοτήτων όπως Βιολογίας, Χημείας και Περιβάλλοντος με σύγχρονες γνώσεις σε θέματα αιχμής της Γεωπονικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, μέσα από την οπτική της εφαρμογής και της επιχειρηματικής εκμετάλλευσης και αξιοποίησης. Αποβλέπει στην ανάπτυξη του γνωστικού επιπέδου των φοιτητών με πληροφορίες που έχουν ως βασικό στόχο να οδηγήσουν σε επιχειρηματικές και καινοτόμες δράσεις.

Το ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία» λειτουργεί με δύο παράλληλες μορφές διδασκαλίας, και συγκεκριμένα:

Σπουδές Δια Ζώσης (face to face) με έδρα το ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο και χρονική διάρκεια 3 εξάμηνα, με δυνατότητα μερικής παρακολούθησης.

http://www.teicrete.gr/mscagro/el/node/1326

Σπουδές Εξ Αποστάσεως (distance learning) με έδρα Συμβουλευτικών Συναντήσεων την Αθήνα και το Ηράκλειο και χρονική διάρκεια 2 έτη, με δυνατότητα μερικής παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από ερευνητικά εργαστήρια του ΤΕΙ Κρήτης.

http://www.teicrete.gr/mscagro/el/node/1328

Ημερομηνίες Αιτήσεων: Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2016 ή μέχρι πλήρωσης των διαθέσιμων θέσεων. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση https://www.teicrete.gr/mscagro/el/node/1425/ .

Έναρξη Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017: 3η Οκτωβρίου                                                    

Κόστος Φοίτησης: 3000 €

 

Διευθυντής ΠΜΣ: Καθηγητής Θ. Μανιός

E-mail: tmanios@staff.teicrete.gr

Τηλέφωνο: 2810-379456

 

Γραμματεία: Ανδριάνα Σταυροπούλου

Τηλέφωνο:2810-379472,379477

Ε-mail: mscagro@staff.teicrete.gr

Ιστοσελίδα: www.teicrete.gr/MScAgro

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο