Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό για εκπαιδευτικούς στην Ειδική Αγωγή με πρακτική άσκηση

Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το εαρινό εξάμηνο στα Μεταπτυχιακά εξ’αποστάσεως του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας μεταξύ των οποίων και το αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, το οποίο πραγματοποιείται με το Πανεπιστήμιο Πατρών (πρόγραμμα joint Degree).

Έχει απομείνει ελάχιστος αριθμός θέσεων για το εξάμηνο που ξεκινάει τον Φεβρουάριο ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μέσα από το μεταπτυχιακό ο φοιτητής θα αποκτήσει υψηλή κατάρτιση και βαθιά γνώση, η οποία θα αποτελέσει αναπόσπαστο εφόδιο στην καριέρα του ως εκπαιδευτικός.

Επιπρόσθετα παρέχεται αυτόματα στους κατόχους του μεταπτυχιακού παιδαγωγική επάρκεια αλλά και επιπλέον μόρια σε όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για τους αδιόριστους όπως και επιπλέον μόρια στις διαδικασίες αξιολόγησης για τους διορισμένους.

Το μεταπτυχιακό έχει ελάχιστη διάρκεια φοίτησης 4 εξάμηνα, 120 πιστωτικές μονάδες και συμπεριλαμβάνει πρακτική άσκηση σε δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 30 πιστωτικών μονάδων ECTS.

Η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη του πανεπιστημίου των Πατρών και αποτελεί ουσιαστικό τμήμα του προγράμματος σπουδών.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο