Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τέσσερα (4) εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά με επιπλέον έκπτωση για απόφοιτους Στρατιωτικών Σχολών και Σωμάτων Ασφαλείας

Αναγνωρισμένα, εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος. Σπούδασε από το σπίτι σου!

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προσφέρει έως και 800 ευρώ έκπτωση για αιτήσεις που θα υποβληθούν για έναρξη σπουδών το χειμερινό εξάμηνο 2024 και επιπλέον έκπτωση 5% στους αποφοίτους Στρατιωτικών Σχολών και Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας για την παρακολούθηση των παρακάτω εξ αποστάσεως μεταπτυχιακών προγραμμάτων που αφορούν το αντικείμενο σπουδών τους και όχι μόνο.

1. Διεθνείς Σχέσεις, τη Στρατηγική και την Ασφάλεια

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις Διεθνείς Σχέσεις, τη Στρατηγική και την Ασφάλεια θα σας παρέχει  σε βάθος επιστημονική γνώση και εξειδίκευση στα σύγχρονα ζητήματα των Διεθνών Σχέσεων - τα οποία άπτονται της πολιτικής, της στρατηγικής, της ασφάλειας και της οικονομίας - η οποία θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε ή να ενδυναμώσετε τη σταδιοδρομία σας στο διπλωματικό σώμα, στα Σώματα Ασφαλείας και Άμυνας, σε διεθνείς και υπερεθνικούς οργανισμούς, σε Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, καθώς επίσης και να εργαστείτε ως σύμβουλοι πολιτικής, στρατηγικής και ασφάλειας σε εθνικό και διεθνές περιβάλλον.

2. Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) (Γλώσσα διδασκαλίας ελληνική)

Το πλέον περιζήτητο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), στοχεύει να σας εφοδιάσει με την ικανότητα έρευνας και ανάλυσης, καθώς και με την τεχνογνωσία και τα λειτουργικά εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη διοίκηση των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών. Είτε τώρα ξεκινάτε την καριέρα σας, είτε είστε επιχειρηματίας, εργαζόμενος ή στέλεχος, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πτυχίο για σταδιοδρομία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. 

3. Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διακυβέρνηση

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διακυβέρνηση δίνει έμφαση στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων σας και την εμβάθυνση στην επιστημονική γνώση που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση των υποθέσεων της ΕΕ και την εξειδικευμένη κατανόηση των διεθνών, ευρωπαϊκών και εθνικών ιδιαιτεροτήτων και αντιθέσεων. Ειδικότερα, το πρόγραμμα αναπτύσσει στους φοιτητές τις απαιτούμενες αναλυτικές και ηγετικές ικανότητες ενισχύοντας την ικανότητα λήψης αποφάσεων, η οποία θα τους επιτρέψει να ακολουθήσουν ή να ενδυναμώσουν τη σταδιοδρομία τους στο διπλωματικό σώμα, στα κοινοτικά όργανα, σε διεθνείς και υπερεθνικούς οργανισμούς, Κυβερνητικούς ή μη, στην εθνική και κοινοτική Διοίκηση καθώς και ιδιωτικούς οργανισμούς συμβουλευτικών, στρατηγικών, και άλλων υπηρεσιών.

4. Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα σας προσφέρει μεταπτυχιακή κατάρτιση και επιστημονική εξειδίκευση στη Σύγχρονη Ιστορία, με στόχο να αποκτήσετε περισσότερα επαγγελματικά εφόδια και ευρύτερη κατάρτιση. Είτε είστε επαγγελματίας, είτε νέος απόφοιτος, το αναγνωρισμένο αυτό πρόγραμμα θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του ιστορικού παρελθόντος, της σημασίας και της διάχυσής του στον σύγχρονο κόσμο, ενώ αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία επιμόρφωσης για όλους!

Λίγα λόγια για το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, ως ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέρει αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου σε όλες τις ειδικότητες υψηλής ζήτησης όπως Ψυχολογίας, Διοίκησης, Μάρκετινγκ, Νομικής, Πληροφορικής, Πολιτικών Επιστημών αλλά και Διεθνών Σχέσεων και Ασφάλειας.

Όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από την Κυπριακή Δημοκρατία και από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του εξωτερικού. 

Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) της Ελλάδας και το ελληνικό δημόσιο. Όπως μπορείτε να δείτε και από το site του ΔΟΑΤΑΠ, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου περιλαμβάνεται στο Εθνικό Μητρώο Αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της αλλοδαπής και οι τίτλοι σπουδών που χορηγεί (πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά) περιλαμβάνονται στο Εθνικό Μητρώο Τύπων Τίτλων Σπουδών Αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων, σύμφωνα με το άρθρο 304, του ν. 4957/2022 της Ελλάδας. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και εσείς στο τηλέφωνο 2111987726.

Προσοχή!! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox, δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).
 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο