Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξερεύνησε τη νέα πλατφόρμα General Online Training από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης!

Γνωρίζεις τι είναι το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης και πως μπορεί να σε βοηθήσει να βρείς δουλειά ή να αποκτήσεις εμπειρία;

Εξερεύνησε τη νέα διαθέσιμη πλατφόρμα εκπαίδευσης General Online Training και μάθε περισσότερα!

Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη μέσω εγγραφής στο Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης. Εάν δεν έχεις εγγραφεί ακόμα, μπες στην αρχική σελίδα του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και κάνε κλικ στο «Εγγραφή / Σύνδεση». Δημιούργησε και συνδέσου στο προφίλ σου, για να αποκτήσεις πρόσβαση στην πλατφόρμα κάνοντας κλικ στο link "Online Training". 

Στην πλατφόρμα μπορείς να βρεις ευκαιρίες εθελοντισμού, θέσεις πρακτικής άσκησης ή εργασίας, καθώς και διαδικτυακά μαθήματα μέσω των οποίων θα έχεις πρόσβαση σε πέντε διαφορετικές ενότητες εκπαίδευσης. 

Μάθε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ευκαιρίες που μπορεί να σου προσφέρει το Σώμα και δες ποια μπορεί να είναι η πιο κατάλληλη για εσένα. Στην πλατφορμα θα βρεις επίσης πρακτικές συμβουλές προετοιμασίας πριν από την έναρξη της εμπειρίας σου και θα μάθεις πώς μπορείς να την αναπτύξεις.

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο