Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δείτε το video της παρουσίασης των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, απολαμβάνει διεθνούς φήμης για την ανάπτυξη στατιστικής μεθοδολογίας, η οποία προέρχεται από μια μακρά ιστορία ενεργού συμβολής στην έρευνα και τη διδασκαλία της στατιστικής επιστήμης. Το Τμήμα προσφέρει τρία (3) μεταπτυχιακά προγράμματα:

  1. Στατιστική (MSc in Statistics)
  2. Εφαρμοσμένη Στατιστική (MSc in Applied Statistics)
  3. Ποσοτική Διαχείριση Αναλογιστικού και Χρηματοοικονομικού Κινδύνου (MSc in Quantitative Management of Actuarial and Financial Risk)

Tα προγράμματα του τμήματος Στατιστικής συμμετείχαν στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση των προγραμμάτων και να μάθετε περισσότερα για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προοπτικές των προγραμμάτων.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, σύμφωνα με την US Νews το 2019, το επάγγελμα του Στατιστικού ανακηρύχθηκε ως #1 στα Best Business Jobs#2 ανάμεσα στα 100 καλύτερα επαγγέλματα και #2 στα επαγγέλματα STEM

Παρουσιάζει ο Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Στυλιανός Ψαράκης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το video σε πλήρη οθόνη στο ΥouΤube εδώ.

Η υποβολή αιτήσεων στα προγράμματα που θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο 2019 άρχισε και θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για το μεταπτυχιακό μπορείτε να δείτε στη σελίδα https://aueb-analytics.wixsite.com/msc-stats/gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο