Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δείτε το video της παρουσίασης του ΠΜΣ στη Βιοοικονομία των Πανεπιστημίων Πειραιώς και ΕΚΠΑ

To Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα σπουδών στη Βιοοικονομία, που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συμμετείχε στη 2η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στις 12 Mαιου στο Hilton Athens. 

Πρόκειται για ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα που αντικείμενο του είναι η προετοιμασία, ανάπτυξη και παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σε θέματα βιοοικονομίας ως κύριο στοιχείο μιας έξυπνης, οικολογικής και επομένως βιώσιμης ανάπτυξης στην Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως. Ταυτόχρονα, παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις σε στελέχη επιχειρήσεων, κυβερνήσεων και οργανισμών όσον αφορά την εφαρμογή πρακτικών και πολιτικών φιλικών προς τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, σύμφωνα με τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα και πρότυπα.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος και να μάθετε περισσότερα για τον αναδυόμενο αυτό επιστημονικό κλάδο και τις συναρπαστικές προοπτικές του. Παρουσιάζουν η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κα. Κωνσταντίνα Κοτταρίδη και ο Καθηγητής του Τμήματος Βιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Βοργιάς.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο