Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δείτε το video της παρουσίασης του ΠΜΣ «Επιδημιολογία - Μεθοδολογία Έρευνας στις Bιοϊατρικές Eπιστήμες, την Kλινική Πράξη και τη Δημόσια Υγεία» του ΕΚΠΑ

Η έρευνα στις βιοϊατρικές επιστήμες, την κλινική πράξη και τη δημόσια υγεία αποτελεί έναν από τους ταχύτερα εξελισσόμενους κλάδους σε παγκόσμια κλίμακα. Στόχος του ΠΜΣ «Επιδημιολογία - Μεθοδολογία Έρευνας στις Bιοϊατρικές Eπιστήμες, την Kλινική Πράξη και τη Δημόσια Υγεία» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών είναι να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την κατανόηση, το σχεδιασμό, την εκτέλεση και την επικοινωνία της σύγχρονης βιοϊατρικής έρευνας.

Το ΠΜΣ προετοιμάζει τους αυριανούς υποψήφιους διδάκτορες εκπαιδεύοντάς τους σε θέματα μεθοδολογίας έρευνας και προσφέρει εφόδια για:

  • ακαδημαϊκή σταδιοδρομία στο χώρο των βιοϊατρικών επιστημών
  • εργασία σε δημόσιους ή ιδιωτικούς ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς φορείς, ιδρύματα ή οργανισμούς σχετιζόμενους με την υγεία, υπηρεσίες πρόληψης ή ελέγχου νοσημάτων ή υπηρεσίες δημόσιας υγείας

Το πρόγραμμα συμμετείχε στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στις 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του ΠΜΣ και να μάθετε περισσότερα για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προοπτικές του προγράμματος. Παρουσιάζει ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γκίκας Μαγιορκίνης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το video σε πλήρη οθόνη στο ΥouΤube εδώ.

Η υποβολή αιτήσεων για εισδοχή στο πρόγραμμα το Σεπτέμβριο του 2019 έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και τις 28 Ιουνίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σχετικά έντυπα: 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο