ΟΠΑ - Management Information Systems
Kyriakides-Georgopoulos Scholarship }
MBA Agribusiness
ΠΜΣ Συμβουλευτικής- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
International Hellenic University

Δείτε το video της παρουσίασης του ΠΜΣ "Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία" του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Άρθρα

Το πρόγραμμα στη «Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σκοπεύει στο να προετοιμάσει στελέχη τα οποία να μπορούν να συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο γνώσεις στη διοικητική επιστήμη, πληροφοριακές τεχνολογίες και οργανωσιακές σπουδές με σκοπό την αποδοτική διοίκηση οργανισμών και επιχειρήσεων. 

Oι φοιτητές που θα γίνουν δεκτοί στο MSc (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών) διεθνούς προσανατολισμού στην Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία , θα έχουν τη δυνατότητα:

. να παρακολουθήσουν μαθήματα με προχωρημένες τεχνικές μάθησης, σε ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στις επιστημονικές περιοχές: α) Ποσοτικές Μέθοδοι και Επιχειρησιακή Έρευνα, β) Διοίκηση Πληροφοριακών Τεχνολογιών και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, γ) Οργανωσιακές Σπουδές και Επιχειρηματική Στρατηγική, δ) Εφοδιαστική Αλυσίδα και Διοίκηση Μεταφορών.

. να εξειδικευθούν περαιτέρω αξιοποιώντας τα έξι μεγάλα Εργαστήρια του Τμήματος που κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη με βάση τις διεθνείς τους συνεργασίες, τα Ευρωπαικά έργα τους και την επιστημονική τους δραστηριότητα.

. να προετοιμασθούν για επαγγελματική πιστοποίηση σε σημαντικές λειτουργίες/εργαλεία όπως διαχείριση έργων, επιχειρηματική ανάλυση, διαχείριση επιχειρησιακών πόρων κλπ.

. να αποκτήσουν πρόσβαση σε δυναμικούς, και με προοπτική, χώρους εργασίας μέσω της πρακτικής διπλωματικής τους εργασίας (Field Study Project) αλλά και της γενικότερης διασύνδεσης του Τμήματος με κορυφαίες Ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

. να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος που ήδη αριθμεί 85 αποφοίτους/διδάκτορες οι οποίοι συνεχίζουν την επιτυχημένη ακαδημαική τους καριέρα στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες όπως ΗΠΑ, Ελβετία, Μ.Βρετανία, Δανία, Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Κύπρος.

. να δημιουργήσουν τις προυποθέσεις για διεθνή καριέρα ως στελέχοι εξωστρεφών Ελληνικών επιχειρήσεων ή διεθνών επιχειρηματικών ομίλων αλλά και ως ακαδημαϊκοί/ερευνητές σε ποιοτικά πανεπιστήμια/ερευνητικά ιδρύματα του εξωτερικού.

. να εκμεταλευθούν τις συνέργειες από τα πέντε άλλα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που συμμετέχει το Τμήμα όπως International MBA, Business Analytics, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Executive MBA, Heritage Management, Δημόσια Διοίκηση.

Το πρόγρμμα συμμετείχε στη 2η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στις 12 Mαΐου στο Hilton Athens. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του ΠΜΣ και να μάθετε περισσότερα για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προοπτικές του προγράμματος. Παρουσιάζει ο Διευθυντής του ΠΜΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεώργιος Λεκάκος.

Η υποβολή αιτήσεων στα προγράμματα πλήρους και μερικής φοίτησης που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο 2018, άρχισε και θα διαρκέσει μέχρι και τις 07/09/2018. Περισσότερες πληροφορίες στο https://management.aueb.gr/

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα