Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δείτε το video της παρουσίασης του «ΠΜΣ Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας» του ΕΑΠ

Σκοπός του ΠΜΣ «Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας» είναι η παροχή εξειδικευμένων, υψηλού επιπέδου γνώσεων και δεξιοτήτων σε όσους διδάσκουν, ή ενδιαφέρονται να διδάξουν, την Αγγλική ως ξένη/διεθνή γλώσσα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιστήμης και τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα και διεθνώς. Η γλώσσα διδασκαλίας του ΠΜΣ είναι η Αγγλική.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις διαστάσεις της διδασκαλίας της Αγγλικής, από τη διδακτική της κατανόησης και της παραγωγής του προφορικού και του γραπτού λόγου, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και αξιολόγηση προγραμμάτων σπουδών και διδακτικών εγχειριδίων, την αξιολόγηση της γλωσσομάθειας, την ενσωμάτωση της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, την ενσωμάτωση διαπολιτισμικών προσεγγίσεων στη διδασκαλία, τη διδασκαλία της Αγγλικής σε παιδιά και ενήλικες, την επιμόρφωση των εκπαιδευτών, έως την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών.

To πρόγραμμα συμμετείχε στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του προγράμματος και να μάθετε περισσότερα για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προοπτικές του. Παρουσιάζει ο Αναπληρωτής Καθηγητής του ΕΑΠ, Νικόλαος Σηφάκις.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το video σε πλήρη οθόνη στο ΥouΤube εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το μεταπτυχιακό μπορείτε να δείτε στη σελίδα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο