Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δείτε το video της παρουσίασης του μεταπτυχιακού προγράμματος «Data Science» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας είναι αυτά που σχετίζονται με την ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής και τις νέες τεχνολογίες. Σημαντική και αυξανόμενη ζήτηση για εργατικό δυναμικό με ψηφιακές δεξιότητες υψηλού επιπέδου εκδηλώνει ο τομέας του Data Science, που έχει ως αντικείμενο την εξαγωγή γνώσης από μεγάλους όγκους δεδομένων.

Το έντονο επιστημονικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα που εμπίπτουν στην περιοχή της data science και το συνδυασμό των γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη λύση τους, οδήγησαν το Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη δημιουργία του μεταπτυχιακού προγράμματος  Msc in Data Science.

Το πρόγραμμα έχει διεθνή προσανατολισμό, ανταποκρινόμενο στην έντονη διεθνή ζήτηση στον τομέα Data Science. Προσφέρει στους φοιτητής ισχυρές θεωρητικές και εφαρμοσμένες γνώσεις, επικεντρώνεται σε σύγχρονες υπολογιστικές και στατιστικές τεχνικές και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ολοκληρώσουν καινοτόμα projects σε συνεργασία με επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Το μεταπτυχιακό προγραμμα "Μsc in Data Science"  προσφέρεται ως πλήρους φοίτησης για νέους πτυχιούχους αλλά και ως μερικής φοίτησης για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το πρόγραμμα συμμετείχε στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του προγράμματος και να μάθετε περισσότερα για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προοπτικές του. Παρουσιάζει ο Καθηγήτης στο Τμήμα Πληροφορικής του ΟΠΑ και Διευθυντής του προγράμματος Msc in Data Science κ. Βασσάλος Βασίλειος.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 14 Μαΐου 2022

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το video σε πλήρη οθόνη στο ΥouΤube εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το μεταπτυχιακό μπορείτε να δείτε στη σελίδα: https://www.dept.aueb.gr/el/node/5765

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο