Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δείτε το video της παρουσίασης του ΔΠΜΣ στη "Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού" του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών , δημιουργήθηκε το 2003 και είναι το μοναδικό μεταπτυχιακό στο αντικείμενό του στην Ελλάδα σε δημόσιο πανεπιστήμιο

Το ΔΠΜΣ λειτουργεί σε δυο Τμήματα:

  • Τμήμα Πλήρους Φοίτησης για νέους αποφοίτους
  • Τμήμα Μερικής Φοίτησης για εργαζομένους

Σκοπός του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη στελεχών ικανών να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις που συνδέονται με τους ανθρώπους στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Οι απόφοιτοί του, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, ακολουθούν καριέρα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το πρόγραμμα συμμετείχε στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στις 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του ΔΠΜΣ και να μάθετε περισσότερα για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προοπτικές του προγράμματος. Παρουσιάζει ο Διευθυντής του ΔΠΜΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Ιωάννης Νικολάου.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το video σε πλήρη οθόνη στο ΥouΤube εδώ.

Η υποβολή αιτήσεων στα προγράμματα πλήρους και μερικής φοίτησης που θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο 2019 θα διαρκέσει μέχρι και τις 03 Ιουνίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για το μεταπτυχιακό μπορείτε να δείτε στη σελίδα  https://www.aueb.gr/el/school_of_business/hrm.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο