Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) ιδρύθηκε το 2004, με έδρα τη Λεμεσό και είναι ένα από τα τρία δημόσια πανεπιστήμια της Κύπρου. Το ΤΕΠΑΚ αποτελεί ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό πανεπιστήμιο με διεθνή αναγνώριση, που προωθεί την αριστεία στην εκπαίδευση και την έρευνα σε τομείς αιχμής με στόχο την επιστημονική, τεχνολογική, πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική αναβάθμιση της Κύπρου. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει σήμερα σημαντικό αριθμό προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σε όλα τα Τμήματά του. Στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου λειτουργούν 6 Σχολές.

Το ΤΕΠΑΚ αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και συμμετείχε στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Απρίλιο! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση των μεταπτυχιακών του προγραμμάτων και να μάθετε περισσότερα για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προοπτικές τους. Παρουσιάζει ο κ. Γιάννος Αφροδίσης, Λειτουργός στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το video σε πλήρη οθόνη στο ΥouΤube εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Για να δείτε τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου πατήστε εδώ.
  • Ιστοσελίδα Πανεπιστημίου: https://www.cut.ac.cy

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο