Αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία: Απόκτησέ το online, σε 3 εξάμηνα! Άρθρα

Ένα πολύ χρήσιμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως, προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις σε άκρως ανταγωνιστικά δίδακτρα και με πλήρη αναγνώριση από το Ελληνικό Δημόσιο, το ΔΟΑΤΑΠ και όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

…και όλα αυτά, με ειδική έκπτωση, για το χειμερινό εξάμηνο!

Ποιοι το προτιμούν:

Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ειδικά ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς καλύπτει την απαιτούμενη θεματολογία, ώστε οι εκπαιδευτικοί να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα προβλήματα και στις προκλήσεις του λειτουργήματός τους. Είναι, όμως, ένα εξαιρετικά χρήσιμο μεταπτυχιακό και για απόφοιτους ψυχολογίας, ώστε να εμβαθύνουν σε διαστάσεις και προβλήματα της μάθησης και της ανάπτυξης, κατά τη σχολική και την εφηβική ηλικία.

 

Γιατί μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία;

Διότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, προσφέρει εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες σε όλους τους παρακάτω τομείς:

  • Των θεωρητικών προσεγγίσεων της μάθησης και των εκπαιδευτικών τους εφαρμογών.
  • Των μαθησιακών δυσκολιών, ιδιαίτερα στις εξελικτικές φάσεις της προσχολικής , σχολικής και εφηβικής ηλικίας, με απώτερο στόχο την ad hoc αντιμετώπιση τους ή την παραπομπή τους στα θεσμικώς αρμόδια όργανα.
  • Της κατά πεδίο ψυχολογικής ανάπτυξης με έμφαση στην προσχολική, σχολική και εφηβική ηλικία και την ενδοεξάρτηση της με τις μαθησιακές διαδικασίες.
  • Των κυριοτέρων εξελικτικών διαταραχών, όπως αυτές εκδηλώνονται στην παιδική και την εφηβική ηλικία, και των επιπτώσεων τους στο μαθησιακό αποτέλεσμα.
  • Των ταυτοτήτων φύλου και τη διασύνδεση τους με το σχολικό πλαίσιο.
  • Της συνειδητοποίησης του ρόλου που ασκούν οι πολιτισμικές και κοινωνικές παράμετροι στο πλαίσιο της αλληλεπίδρασης του εκπαιδευτικού με μαθητές και γονείς.
  • Των τεχνικών και των μεθόδων εκπαιδευτικής έρευνας.

Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί, πως η ποιότητα των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις είναι εξαιρετικά υψηλή, καθώς η διακεκριμένη του ακαδημαϊκή ομάδα προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο μαθημάτων και κάνει πραγματικά τη διαφορά στις online μεταπτυχιακές σπουδές.

 

Πώς γίνονται τα online μαθήματα και οι εξετάσεις στα online μεταπτυχιακά προγράμματα;

Στα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις, η διδασκαλία πραγματοποιείται μέσω τηλεδιασκέψεων, στις οποίες οι φοιτητές έχουν πρόσβαση όποτε και όσες φορές το επιθυμούν! 

Όσο για τις εξετάσεις, αυτές γίνονται στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου σε εξεταστικά κέντρα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο και στη Ρόδο και φυσικά στην Πάφο (για τους φοιτητές που μένουν στην Κύπρο). Λόγω πανδημίας,  αυτό το ακαδημαϊκό έτος οι εξετάσεις πραγματοποιούνται online.

 

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρω;

Η γλώσσα διδασκαλίας του προγράμματος είναι η Ελληνική ενώ η ελάχιστη χρονική διάρκεια σπουδών είναι τρία (3) εξάμηνα και η μέγιστη τρία (3) χρόνια.  Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα είναι τα χαμηλότερα από όλα τα Πανεπιστήμια της Κύπρου, και αποπληρώνονται σε άτοκες δόσεις.

 

Περίοδος αιτήσεων για το χειμερινό εξάμηνο- Ειδική έκπτωση 750 ευρώ

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις, κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022,  τότε δικαιούστε έκπτωση 750 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας σύμβουλος του Πανεπιστημίου θα σας ενημερώσει πλήρως για το πρόγραμμα σπουδών, την αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ, τα δίδακτρα και τη διαδικασία αίτησης

Προσοχή!!  Aν δεν σας έχει έρθει email επιβεβαίωσης στο Inbox, δείτε και στον φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο