Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία
ΕΚΠΑ: Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων
MBA Agribusiness
Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία: Απόκτησέ το online, σε 3 εξάμηνα! Άρθρα

Ένα πολύ χρήσιμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως, προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις σε άκρως ανταγωνιστικά δίδακτρα και με πλήρη αναγνώριση από το Ελληνικό Δημόσιο, το ΔΟΑΤΑΠ και όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

…και όλα αυτά, με ειδική έκπτωση, για λίγο!

Αλλά ας τα πάρουμε απ΄ την αρχή:

 

Ποιοι το προτιμούν:

Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ειδικά ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς καλύπτει την απαιτούμενη θεματολογία, ώστε οι εκπαιδευτικοί να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα προβλήματα και στις προκλήσεις του λειτουργήματός τους. Είναι όμως εξαιρετικά χρήσιμο μεταπτυχιακό και για απόφοιτους ψυχολογίας ώστε να εμβαθύνουν σε διαστάσεις και προβλήματα της μάθησης και της ανάπτυξης, κατά τη σχολική και την εφηβική ηλικία.

 

Γιατί μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία;

Διότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, προσφέρει εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες σε όλους τους παρακάτω τομείς:

  • Tων θεωριών της μάθησης και των εκπαιδευτικών τους εφαρμογών
  • Tων μαθησιακών δυσκολιών
  • Tων εξελικτικών διαταραχών, όπως αυτές εμφανίζονται στην προσχολική, σχολική και εφηβική ηλικία
  • Tων πολιτισμικών παραμέτρων και του ρόλου τους στην εκπαιδευτική διαδικασία
  • Του προτύπου ανάπτυξης στις πιο πάνω εξελικτικές φάσεις
  • Tων τεχνικών και μεθόδων εκπαιδευτικής και ψυχολογικής έρευνας
  • Των αποκλίσεων της συμπεριφοράς και την κατ’ αρχάς αντιμετώπισή τους.

Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί, πως η ποιότητα των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις είναι εξαιρετικά υψηλή, καθώς η διακεκριμένη του ακαδημαϊκή ομάδα προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο μαθημάτων και κάνει πραγματικά τη διαφορά στις online μεταπτυχιακές σπουδές.

 

Πώς γίνονται τα online μαθήματα και οι εξετάσεις στα online μεταπτυχιακά προγράμματα;

Στα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις, είναι χρήσιμο να ξέρεις πως θα διδάσκεσαι μέσω τηλεδιασκέψεων, στις οποίες μπορείς να έχεις πρόσβαση όποτε το επιθυμείς και κυρίως, όσες φορές το χρειάζεσαι!

Όσο για τις εξετάσεις, αυτές γίνονται στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου σε εξεταστικά κέντρα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο και στη Ρόδο και φυσικά στην Πάφο (για τους φοιτητές που μένουν στην Κύπρο). Ανάλογα με τον αριθμό των φοιτητών ανά πόλη ενδέχεται να προστεθούν και επιπλέον εξεταστικά κέντρα. 

 

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρω;

Σημείωσε ακόμη, πως η γλώσσα διδασκαλίας του προγράμματος είναι η Ελληνική ενώ η ελάχιστη χρονική διάρκεια σπουδών είναι τρία (3) εξάμηνα και η μέγιστη τρία (3) χρόνια. Αυτό φυσικά, θα εξαρτηθεί μόνο από εσένα και το χρόνο σου.

Τέλος, παρότι τα δίδακτρα για το πρόγραμμα είναι τα χαμηλότερα στην Κύπρο, καλό είναι να γνωρίζεις πως τα δίδακτρα αποπληρώνονται σε άτοκες δόσεις.

 

Και η έκπτωση;

Εάν ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις, κατά το χειμερινό εξάμηνο, τότε δικαιούσαι έκπτωση 900€ στην τελική τιμή των διδάκτρων σου. Μπορείς αν θες να κατοχυρώσεις την έκπτωση και τη θέση σου συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση – δεν είναι δεσμευτική.

Προσοχή: Η έκπτωση 900€ ισχύει μόνο για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019.  Συμπλήρωσε έγκαιρα την παρακάτω αίτησή σου, και ένας σύμβουλος του Πανεπιστημίου θα σας ενημερώσει για το πρόγραμμα σπουδών και τις  διαδικασίες εγγραφής:

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα