Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία: Απόκτησέ το online, σε 3 εξάμηνα!

Ένα πολύ χρήσιμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως, προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις σε άκρως ανταγωνιστικά δίδακτρα και με πλήρη αναγνώριση από το Ελληνικό Δημόσιο, το ΔΟΑΤΑΠ και όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

…και όλα αυτά, με ειδική έκπτωση, για το εαρινό εξάμηνο!

Ποιοι το προτιμούν:

Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ειδικά ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς καλύπτει την απαιτούμενη θεματολογία, ώστε οι εκπαιδευτικοί να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα προβλήματα και στις προκλήσεις του λειτουργήματός τους. Είναι, όμως, ένα εξαιρετικά χρήσιμο μεταπτυχιακό και για απόφοιτους ψυχολογίας, ώστε να εμβαθύνουν σε διαστάσεις και προβλήματα της μάθησης και της ανάπτυξης, κατά τη σχολική και την εφηβική ηλικία.

Γιατί μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία;

Διότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, προσφέρει εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες σε όλους τους παρακάτω τομείς:

  • Των θεωρητικών προσεγγίσεων της μάθησης και των εκπαιδευτικών τους εφαρμογών.
  • Των μαθησιακών δυσκολιών, ιδιαίτερα στις εξελικτικές φάσεις της προσχολικής , σχολικής και εφηβικής ηλικίας, με απώτερο στόχο την ad hoc αντιμετώπιση τους ή την παραπομπή τους στα θεσμικώς αρμόδια όργανα.
  • Της κατά πεδίο ψυχολογικής ανάπτυξης με έμφαση στην προσχολική, σχολική και εφηβική ηλικία και την ενδοεξάρτηση της με τις μαθησιακές διαδικασίες.
  • Των κυριοτέρων εξελικτικών διαταραχών, όπως αυτές εκδηλώνονται στην παιδική και την εφηβική ηλικία, και των επιπτώσεων τους στο μαθησιακό αποτέλεσμα.
  • Των ταυτοτήτων φύλου και τη διασύνδεση τους με το σχολικό πλαίσιο.
  • Της συνειδητοποίησης του ρόλου που ασκούν οι πολιτισμικές και κοινωνικές παράμετροι στο πλαίσιο της αλληλεπίδρασης του εκπαιδευτικού με μαθητές και γονείς.
  • Των τεχνικών και των μεθόδων εκπαιδευτικής έρευνας.

Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί, πως η ποιότητα των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις είναι εξαιρετικά υψηλή, καθώς η διακεκριμένη του ακαδημαϊκή ομάδα προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο μαθημάτων και κάνει πραγματικά τη διαφορά στις online μεταπτυχιακές σπουδές.

Πώς γίνονται τα online μαθήματα και οι εξετάσεις στα online μεταπτυχιακά προγράμματα;

Στα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις, η διδασκαλία πραγματοποιείται μέσω τηλεδιασκέψεων, στις οποίες οι φοιτητές έχουν πρόσβαση όποτε και όσες φορές το επιθυμούν! 

Όσο για τις εξετάσεις, αυτές γίνονται στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου οnline με τεχνολογικά μέσα. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα είναι εξ ολοκλήρου online (μαθήματα και εξετάσεις) και δεν απαιτείται καμία φυσική παρουσία των φοιτητών σε μαθήματα ή σε εξεταστικό κέντρο. 

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρω;

Η γλώσσα διδασκαλίας του προγράμματος είναι η Ελληνική ενώ η ελάχιστη χρονική διάρκεια σπουδών είναι τρία (3) εξάμηνα και η μέγιστη τρία (3) χρόνια.  Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα είναι τα χαμηλότερα από όλα τα Πανεπιστήμια της Κύπρου, και αποπληρώνονται σε άτοκες δόσεις.

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις, κατά το εαρινό εξάμηνο 2023-2024, τότε δικαιούστε έκπτωση 800 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας σύμβουλος του Πανεπιστημίου θα σας ενημερώσει πλήρως για το πρόγραμμα σπουδών, την αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ, τα δίδακτρα και τη διαδικασία αίτησης.

Προσοχή!! Aν δεν σας έχει έρθει email επιβεβαίωσης στο Inbox, δείτε και στον φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο