Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό του Μεταπτυχιακού Διοίκησης Υπηρεσιών (MSM) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διακρίνεται διεθνώς! Αιτήσεις έως 31/1/2018

Αν αναζητάς μεταπτυχιακές σπουδές υψηλού επιπέδου με διακεκριμένους ακαδημαϊκούς σε διεθνές επίπεδο, μπορείς να υποβάλεις την αίτησή σου στο ΠΜΣ Διοίκησης Υπηρεσιών του ΟΠΑ, το 12ο καλύτερο Ευρωπαϊκό Master στην κατηγορία General Management (Eduniversal Rankings 2017) έως τις 31/1/2018 για έναρξη σπουδών το Φεβρουάριο.

Προσφέρονται ειδικεύσεις σε:

1) Διοικητική Συμβουλευτική
2) Ανάπτυξη & Διοίκηση Υπηρεσιών Εναλλακτικού Τουρισμού
3) Επικοινωνία, Διαφήμιση, Δημόσιες Σχέσεις

Μάθε Περισσότερα ΕΔΩ.

Μαζί με τις διεθνείς διακρίσεις στις κατατάξεις Πανεπιστημίων και Μεταπτυχιακών Σπουδών από τη διεθνή λίστα Eduniversal Rankings, που έλαβε πρόσφατα η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ με Κοσμήτορα τον Καθηγητή κο Γεώργιο Σιώμκο (4 Palmes League – Top Business Schools) ανάμεσα στα 300 καλύτερα Business Schools παγκοσμίως και το ΠΜΣ Διοίκησης Υπηρεσιών Πλήρους Φοίτησης (MSM) με Διευθυντή επίσης τον κο Γ. Σιώμκο (στην κορυφή των Ευρωπαϊκών Master της κατηγορίας General Management, στη θέση #12), έρχονται και διεθνείς διακρίσεις για το ερευνητικό έργο του ακαδημαϊκού & διδακτικού προσωπικού του μεταπτυχιακού Διοίκησης Υπηρεσιών, ΟΠΑ, γεγονός που επιβεβαιώνει την προσήλωση των μελών του προγράμματος, στις κορυφαίες επιδιώξεις της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ, για Αριστεία στην Έρευνα και τη Διδασκαλία.  

Συγκεκριμένα τα μέλη ακαδημαϊκού & διδακτικού προσωπικού του μεταπτυχιακού MSM, κος Δημήτριος Καρδαράς (Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΟΠΑ) και η Δρ. Μαρίνα Ψιλούτσικου (Μέλος ΕΔΙΠ της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ), βραβεύτηκαν πρόσφατα με τον τίτλο του Best Paper Award για ερευνητικές εργασίες τους που παρουσιάστηκαν στα διεθνή συνέδρια «The 9th International Conference on Advances in Databases, Knowledge and Data Applications, 2017» στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, και «EURAM 2017», στη Γλασκώβη της Σκωτίας, αντίστοιχα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Κοσμήτορας της ΣΔΕ, ΟΠΑ καθηγητής κος Γ. Σιώμκος:

«Η Αριστεία αποτελεί μία από τις τέσσερις ιδρυματικές μας αξίες (μαζί με την Καινοτομία, την Εξωστρέφεια και την Κοινωνική Προσφορά). Είναι ένας από τους πυλώνες που προσδιορίζουν τη στρατηγική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο οραματίζεται να γίνει κέντρο αριστείας στα επιστημονικά πεδία που υπηρετεί. Ως Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ, θα ήθελα να επισημάνω ότι η Αριστεία συνιστά μία από τις κορυφαίες επιδιώξεις της Σχολής: αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα, στους φοιτητές που προσελκύουμε και στο επιστημονικό προσωπικό που αναλαμβάνει το έργο της εκπαίδευσης, αλλά και στο τελικό ‘προϊόν’ που παραδίδουμε στην ελληνική και την παγκόσμια κοινωνία.»

Δείτε εδώ αναλυτικό δελτίο τύπου για τις ερευνητικές διακρίσεις Best Paper Awards.  
Δείτε εδώ αναλυτικό δελτίο τύπου για τη Διάκριση της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΟΠΑ.
Δείτε εδώ αναλυτικό δελτίο τύπου για τη Διάκριση του ΠΜΣ Διοίκησης Υπηρεσιών, ΟΠΑ.

Μεταπτυχιακό Διοίκησης Υπηρεσιών Πλήρους Φοίτησης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, www.msmfull.aueb.gr

Υποβολή Αιτήσεων έως 31 Ιανουαρίου 2018.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο