Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

5 λόγοι για να έρθεις στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide!

Δύο μέρες μόνο έμειναν για τη μεγαλύτερη έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα που διοργανώνουμε το Σάββατο 13/4 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μεταξύ 13:00-19:00, και έχουμε συγκεντρώσει 5 λόγους που δεν πρέπει με τίποτα να τη χάσετε!

1. Θα συναντήσετε εκπροσώπους κορυφαίων μεταπτυχιακών προγραμμάτων από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα σας περιμένουν να σας ενημερώσουν για τα προγράμματά τους! 

2. Θα παρακολουθήσετε παρουσιάσεις διακεκριμένων καθηγητών & εκπροσώπων Πανεπιστημίων και θα μάθετε τα πάντα για τις σπουδές που σας ενδιαφέρουν και πως αυτές συνδέονται με την αγορά εργασίας!

3. Θα ενημερωθείτε για τις υποτροφίες που προσφέρουν οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί που συμμετέχουν στην έκθεση καθώς και να διεκδικήσετε τις υποτροφίες που θα δοθούν αποκλειστικά στους επισκέπτες της έκθεσης! 

4. Θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε την υποτροφία που προσφέρουμεαξίας 1.000 ευρώ, για όποιο πρόγραμμα σας ενδιαφέρει! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της έκθεσης.

5. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στην κλήρωση για ένα ΔΩΡΕΑΝ Πρόγραμμα Επιμόρφωσης από 300+ προγράμματα E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών! 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή.

Δείτε αναλυτικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση και μάθετε πώς μπορείτε να διεκδικήσετε την υποτροφία στη σελίδα της έκθεσης: www.eduguide.gr/infoday/

Κάντε join στη σελίδα του event στο facebook και ενημερώστε τους φίλους σας!

 

Σας περιμένουμε!

Η ομάδα του eduguide.gr

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο