Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το 1ο μεταπτυχιακό στην Ελλάδα στον τομέα του Διαστήματος στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide!

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Space Science Technologies and Applications», το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης στον τομέα του διαστήματος στην Ελλάδα, που διοργανώνεται από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συμμετέχει στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide, το Σάββατο 12 Μαΐου στο Hilton Αthens!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΜΣ

  • ΘΕΜΑΤΑ Διαστημικό Περιβάλλον, Παρατήρηση της Γης, Επιστήμη του Συστήματος Γη (ESS), Παρακολούθηση Φυσικών Καταστροφών, Τηλεπικοινωνίες, Επεξεργασία Δορυφορικών Δεδομένων
  • ΣΚΟΠΟΣ Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, σε θέματα διαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών
  • ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ Εμπειρογνώμονες στον τομέα της Διαστημικής Επιστήμης και των Διαστημικών Εφαρμογών, της Παρατήρησης της Γης, Καθηγητές και Ερευνητές με πλούσια εμπειρία σε Διαστημικά προγράμματα. Διακεκριμένοι Επισκέπτες Καθηγητές.
  • ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΟΦΕΛΗ Οι φοιτητές έχουν δωρεάν πρόσβαση σε εβδομαδιαία σεμινάρια διεθνούς επιπέδου που οργανώνει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Οι φοιτητές συμμετέχουν σε ενεργά και συνεχή διαστημικά προγράμματα για τη διπλωματική τους εργασία. Οι φοιτητές καλούνται σε δραστηριότητες που οργανώνει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
  • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Πτυχιούχους Τμημάτων Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών και Τμημάτων συναφούς γνωστικού αντικειμένου Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, Τμημάτων Α.Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου και Στρατιωτικών Σχολών. Σημειώνεται επίσης ότι μπορούν να γίνουν δεκτοί υποψήφιοι που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές τους, αλλά προβλέπεται να έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι μέχρι την έναρξη του Προγράμματος τον Οκτώβριο.
  • ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Τα μαθήματα του Προγράμματος διεξάγονται στην Αθήνα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
  • ΓΛΩΣΣΑ Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική.

ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Το ΕΑΑ είναι το πρώτο Ελληνικό Ερευνητικό Ίδρυμα με συνεχή παρουσία στην Επιστήμη σε διεθνές επίπεδο. Είναι ένα Ερευνητικό Κέντρο το οποίο δραστηριοποιείται στις Διαστημικές Επιστήμες και τις εφαρμογές τους με αξιοσημείωτα επιτεύγματα. Το ΕΑΑ με τα τρία του Ινστιτούτα, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και την κρίσιμη υποδομή, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις διεθνείς δραστηριότητες Διαστημικής Επιστήμης. Το ΕΑΑ είναι επίσης η Εθνική Πύλη προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ΕΟΔ) και άλλους σχετικούς οργανισμούς και φορείς εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: Το ΠΜΣ συμμετέχει στο Copernicus Academy Network of Hellenic Partners (CAN-HelP). Αυτή η συνεργασία στοχεύει στην προώθηση της μεταφοράς γνώσεων και της ανάπτυξης δεξιοτήτων για την αξιοποίηση των δεδομένων του Copernicus Sentinels, τη νέα ευρωπαϊκή οικογένεια των δορυφόρων.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά το πρώτο μεταπτυχιακό στην Ελλάδα στον τομέα του διαστήματος, ελάτε στην έκθεση σπουδών του eduguide, στις 12 Μαΐου στο Hilton Athens, όπου θα σας περιμένουν οι εκπρόσωποι του προγράμματος για να λύσουν όλες σας τις απορίες. 

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια υποτροφία, αξίας 1.000 ευρώ, για την παρακολούθηση του μεταπτυχιακού!

Δείτε περισσότερα για την έκθεση και μάθετε πώς θα διεκδικήσετε υποτροφία στη σελίδα της έκθεσης: www.eduguide.gr/infoday

Master's Studies 2018

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο