Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

12 νέα μεταπτυχιακά σε Τεχνολογικές-Θετικές Επιστήμες

Σας παρουσιάζουμε 12 νέα μεταπτυχιακά προγράμματα στο πεδίο των Τεχνολογικών- Θετικών Επιστημών που εγκρίθηκαν πρόσφατα από το Υπουργείο Παιδείας. Για τα περισσότερα από αυτά οι σχετικές προκηρύξεις θα ανακοινωθούν μέσα στο ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, πατήστε στον τίτλο του. 

Τεχνολογικές Επιστήμες-Θετικές Επιστήμες:

Κατευθύνσεις: 1. Αδρανειακής Σύντηξης. 2. Φυσικής Laser. 3. Επιστήμης Πλάσματος – Plasma Physics and Applications with three directions: a) Inertial Fusion, b) Laser Physics, c) Plasma Science.

Τεχνολογικές Επιστήμες:

Κατευθύνσεις: 1. Σχεδιασμός και Παραγωγή 2. Ενεργειακά Συστήματα 3. Τεχνολογικών Συστημάτων 4. Υπολογιστική και Πειραματική Μηχανική και Προηγμένα Υλικά

Κατευθύνσεις: 1. Υπολογιστική Ιατρική και Βιολογία.2. Πληροφορική με εφαρμογές στην Ασφάλεια, Διαχείριση Μεγάλου Όγκου Δεδομένων και Προσομοίωση.

Κατευθύνσεις: 1. Οπτοηλεκτρονικά και Μαγνητικά Υλικά. 2. Πολυμερή Υλικά. 3. Κεραμικά και Πορώδη Υλικά. 4. Μεταλλικά Υλικά. 5. Βιοϋλικά και Βιοϊατρική Τεχνολογία. 6. Υπολογιστική Επιστήμη και Μοντελοποίηση Υλικών. 7. Υλικά Κατασκευών και Δομές−Σύνθετα Υλικά. Ενεργή προκήρυξη με προθεσμία 30/10/2014

 

 

Από τον πίνακα της κεντρικής μας σελιδας http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να δείτε ΟΛΑ τα μεταπτυχιακά σε τεχνολογικές και θετικές επιστήμες καθώς και ΟΛΑ τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ! 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο