Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Tο eduguide.gr είναι το πιο πλήρες site για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το  No1 site στην Google στην αναζήτηση του όρου “μεταπτυχιακά". Το τελευταίο χρόνο περισσότεροι από 3.400.000 επισκέπτες αναζήτησαν μεταπτυχιακά στο site μας και είδαν περισσότερες από 10.000.000 σελίδες!

 

Γιατί να διαφημίσετε το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα στο eduguide:

Είμαστε η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για μεταπτυχιακά στην Ελλάδα.

 • Eξειδικευόμαστε αποκλειστικά σε μεταπτυχιακές σπουδές 
 • Είμαστε το No1 site στη Google στην αναζήτηση των όρων "μεταπτυχιακά", "μεταπτυχιακά στην Ελλάδα", "μεταπτυχιακά 2023" κ.τ.λ.
 • Κάθε μήνα περισσότεροι από 350.000 επισκέπτες εμπιστεύονται το site μας για αναζήτηση μεταπτυχιακού
 • Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη φοιτητών και αποφοίτων. Κάθε μέρα απαντούμε σε δεκάδες ερωτήσεις για θέματα μεταπτυχιακών σπουδών (διαδικασίες αιτήσεων, επαγγελματικές προοπτικές κ.α.)

Σεβόμαστε τους διαφημιζόμενούς μας

 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές (55% των πτυχιούχων στην Ελλάδα χρησιμοποιούν tablet & smartphone για πλοήγηση στο internet)
 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται ακόμη και στους επισκέπτες που διαθέτουν λογισμικό απόκρυψης διαφημίσεων αdblock (40% των πτυχιούχων)
 • Παρέχουμε αναλυτικά αποτελέσματα για κάθε προωθητική ενέργεια (αριθμό views και αριθμό clicks προς το website του διαφημιζόμενου)

Οι διαφημιζόμενοι μας προβλήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο eduguide

 • Όλοι οι διαφημιζόμενοι μας, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους με το eduguide, γιατί ενίσχυσαν την αναγνωρισιμότητα των προγραμμάτων τους, αύξησαν κατακόρυφα την επισκεψιμότητα στο site τους καθώς και τον αριθμό των αιτήσεων.


Παραδείγματα επιτυχιών του eduguide

Τα μεγαλύτερα ιδρύματα της χώρας διαφημίζονται στο eduguide. Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, καθώς και ΠΜΣ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του ΑΕΙ Πειραια Τ.Τ., του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του ΤΕΙ Θεσσαλίας, του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κ.α. έχουν διαφημιστεί με επιτυχία στο site μας. Σύμφωνα με στοιχεία της Google Analytics  καθώς και στοιχεία των υπεύθυνων των προγραμμάτων,  η διαφήμιση στο eduguide αύξησε κατακόρυφα την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων τους καθώς και τον αριθμό των αιτήσεων υποψήφιων φοιτητών.

Σε περίπτωση που θα συνεργαστείτε μαζί μας, σας προτρέπουμε να ρωτάτε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές πώς ενημερώθηκαν για τα προγράμματά σας και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διαφημιστική προβολή στο eduguide.

 

Δυνατότητες προβολής

Προσφέρουμε υπηρεσίες που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες προβολής σας, όπως:

 • Banner διαφόρων διαστάσεων με ενεργό link, στο Leaderboard ή Sidebar, στην αρχική σελίδα και στις εσωτερικές σελίδες.
 • Παρουσίαση του Εκπαιδευτικού σας Οργανισμού και των Προγραμμάτων που προσφέρετε μέσω δημοσίευσης άρθρων και νέων στην αρχική μας σελίδα.
 • Πρώτη θέση στη μηχανή αναζήτησης μεταπτυχιακών του eduguide
 • Προβολή του οργανισμού και των προγραμμάτων σας μέσω των κοινωνικών μας δικτύων (περισσότεροι από 73.700 followers)
 • Nέα υπηρεσία:  Newsletter και eduguide-alerts! Αποστολή direct mail σε κοινό που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για μεταπτυχιακές σπουδές σε συγκεκριμένους κλάδους. Μέχρι σήμερα (Μάιος 2023) έχουν εγγραφεί περισσότερα από 52.000 μέλη στο site μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο