Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Καλωσήλθατε στο site μας!

Όπως και εσείς, αγαπάμε τη μάθηση και θέλουμε διαρκώς να διευρύνουμε τις γνώσεις μας! 

Όπως και εσείς, γνωρίζουμε τη σημασία της δια Βίου εκπαίδευσης για την προσωπική και επαγγελματική μας ανάπτυξη!

Έχουμε δαπανήσει στο παρελθόν ατέλειωτες ώρες αναζητώντας το 'τέλειο' μεταπτυχιακό για τις επιδιώξεις, την ιδιοσυγκρασία, και την καριέρα μας και γνωρίζουμε πόσο δύσκολη και χρονοβόρα μπορεί να είναι αυτή η διαδικασία.

Δημιουργήσαμε το eduguide για να διευκολύνουμε όλους όσοι βρίσκονται μπροστά στην σημαντική απόφαση της επιλογής μεταπτυχιακού.

Στο site μας θα βρείτε την πληρέστερη βάση δεδομένων με όλα τα μεταπτυχιακά σε Ελλάδα και Κύπρο. Κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες για τη διάρκεια σπουδών, τα δίδακτρα, το πρόγραμμα σπουδών καθώς και την πιο πρόσφατη προκήρυξη-πρόσκληση υποβολής αιτήσεων. Η βάση μας ανανεώνεται καθημερινά με όλες τις νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών και τα νέα μεταπτυχιακα προγράμματα σπουδών που εγκρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας. 

Στο eduguide θα βρείτε ακόμη όλες τις νέες υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ευκαιρίες για συμμετοχή σε προγράμματα δια βίου μάθησης, ημερολόγιο με όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις για μεταπτυχιακά και ανάπτυξη της καριέρας σας καθώς και άρθρα-συμβουλές για υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Πάρτε, λοιπόν, ιδέες από το site μας και εξερευνήστε τη βάση δεδομένων μας για να επιλέξετε το μεταπτυχιακό σας και μείνετε ενήμεροι απο τη σελίδα μας στο facebook για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν! Καλή πλοήγηση!

Μαρία Αλεξίου
Founder

eduguide.gr

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο